AutoWeek autoverzekering

AutoWeek ken je wellicht als magazine over auto’s, maar het er wordt ook een online autoverzekering aangeboden door AutoWeek. Vooral voor abonnees van het magazine kan dit een interessante keuze zijn omdat zij profiteren van 5 procent korting. Er wordt een WA, Beperkt Casco en Allrisk verzekering aangeboden.

De achtergrond van de AutoWeek Autoverzekering

De verzekering van AutoWeek wordt sinds 1 januari 2020 aangeboden via Verzekeruzelf. Dat betekent dat de klantenservice wordt verzorgt door deze organisatie en ook wordt het online portaal aanboden via de website van Verzekeruzelf, met AutoWeek label.

De verzekering zelf is ondergebracht bij Nationale Nederlanden. Het initiatief voor de verzekering komt echter van het magazine AutoWeek en het is dan ook een op zichzelf staand verzekeringsproduct met het eigen label.

Expertise van echte autokenners

Omdat AutoWeek een autoriteit is op autogebied weten ze als geen ander wat de automobilist nodig heeft en verwacht. In samenwerking met voorgenoemde partijen die op hun beurt alles van verzekeren weten kan hierdoor een prima en voor abonnees extra goedkope autoverzekering worden aangeboden.

Geen eigen risico

De verzekering kent geen eigen risico, ook niet voor Beperkt Casco en Allrisk. Als extra optie kan een schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en/of pechhulp worden afgesloten.

Verzekeruzelf AutoWeek autoverzekering

AutoWeek autoverzekering

BEKIJK DIT PRODUCT

Abonnees van AutoWeek krijgen 5% korting op de autoverzekering!

  • Standaard geen eigen risico
  • Snelle hulp bij schade
  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

Altijd 5% korting

voor abonnees van AutoWeek

Verzekeruzelf AutoWeek autoverzekering