UnitedConsumers verzekeringen

UnitedConsumers is geen verzekeraar, maar een consumentencollectief. Men biedt bijvoorbeeld een collectieve zorgverzekering aan via VGZ. Maar daarnaast kun je via United Consumers bijvoorbeeld ook een autoverzekering met collectiviteitskorting afsluiten. Eenvoudig besparen op je vaste lasten en zodoende meer overhouden voor een leuker leven, is het motto van UnitedConsumers.

De geschiedenis van UnitedConsumers

Het idee voor UnitedConsumers ontstond in 1999 toen collega’s Bas Poell en Paul Selms genoeg hadden van de destijds extreem hoge benzineprijzen. Ze bedenken een manier om mensen te verenigen en om op die manier korting te kunnen bedingen bij tankstations. Via internet kan men zich aanmelden bij dit collectief en binnen een jaar zijn 25 tankstations aangesloten waar je als deelnemer van het collectief korting krijgt.

Dit was het begin van het in 2000 opgerichte UnitedConsumers. Als snel volgen na het “tanken met korting” andere producten waarop door middel van een collectief korting kan worden bedongen.

Vanaf 2002 biedt men energie aan en niet veel later ook mobiele telefoons en abonnementen.

Sinds in 2006 het nieuwe zorgstelsel werd ingevoerd biedt UnitedConsumers in samenwerking met VGZ een zorgverzekering aan met collectiviteitskorting. Ook worden sinds 2006 een autoverzekeringen aangeboden.

Video over hoe UnitedConsumers werkt.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Opgericht: 2000

Uitgelichte producten van UnitedConsumers

UnitedConsumers Autoverzekeringen
Autoverzekeringen

Altijd minimaal 5% korting op autoverzekeringen van deze verzekeraars:

  • Allianz
  • a.s.r.
  • Avéro Achmea
  • Nationale Nederlanden
  • Bovemij
  • ZERO

AANBEVOLEN

Zorgverzekeringen van UnitedConsumers

UnitedConsumers zorgpolis
UC Bewuste Keuze

budget-naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

138,95 p/mnd

UnitedConsumers zorgpolis
UC Basis Keuze

naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

139,95 p/mnd

UnitedConsumers zorgpolis
UC Ruime Keuze

naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

146,95 p/mnd

UnitedConsumers zorgpolis
UC Eigen Keuze

combinatiepolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

158,65 p/mnd

UnitedConsumers opzeggen

Als je met een UnitedConsumers verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van UnitedConsumers of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met UnitedConsumers? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij UnitedConsumers? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over UnitedConsumers

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor UnitedConsumers. Heb jij ervaring met de diensten en producten van UnitedConsumers? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!