UnitedConsumers energie met korting

Klantenservice:

040-235 05 60
Op werkdagen van 8:00 tot 21:00.
Zaterdag van 8:30 tot 17:00.

UnitedConsumers is misschien minder bekend als energieleverancier, maar toch is het een volwaardig leverancier. Men werkt als een zogenoemd energiecollectief, waardoor men bij het inkopen kortingen kan bedingen waar men de klant van laat profiteren. Hierdoor kan UnitedConsumers altijd 10 procent korting geven op de gemiddelde energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland.

Vaste of variabele tarieven én een welkomstbonus!

Bij UnitedConsumers energie kun je kiezen voor 1 jaar óf 3 jaar een vast tarief. Maar je kunt ook kiezen voor een variabel tarief zonder vast contract. Ook het variabele tarief ligt altijd 10% lager dan het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste leveranciers.

Voor welke tariefoptie je ook kiest, als nieuw klant ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke welkomstbonus! Klik door naar de website van UnitedConsumers energie voor de actuele bonus die wordt gegeven.

Duurzame energie van UnitedConsumers

Stroom van UnitedConsumers is altijd groen en dus duurzaam. Maar men doet meer aan duurzaamheid, zo loopt de communicatie vrijwel allemaal digitaal. Altijd in het belang van de klant op een verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze ondernemen is dé bedrijfsstrategie.

Meer over UnitedConsumers

Naast energie heeft UnitedConsumers ook collectieven voor mobiele telefonie, verzekeringen en tanken. Met dit laatste collectief in men in 2000 begonnen en door het succes is men daarna ook gestart in andere branches.

De missie van UnitedConsumers is het bedingen van kortingen voor de eindklanten. Dit bereikt men door groepen consumenten te bundelen om zo groot te kunnen inkopen bij leveranciers. Niet voor niets is daarom deze naam gekozen die in het Nederlands Verenigde Consumenten betekent.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas

Overige gegevens

Postadres:
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Opgericht: 2000

Acties van UnitedConsumers

UnitedConsumers 1 jaar vast tarief
1 jaar vast tarief

Nederlandse windenergie
en gas
per maand opzegbaar

Extra voordeel:

125 euro extra korting / cashback!


ACTIE

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

UnitedConsumers opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je UnitedConsumers niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij UnitedConsumers is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van UnitedConsumers.

Ervaringen met UnitedConsumers? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met UnitedConsumers? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over UnitedConsumers

Ron

Ze geven misschien niet de hoogste welkomstpremies, maar wel heel scherpe tarieven voor stroom en gas. Onder de streep op jaarbasis dus een goedkope leverancier