Over Ons

Wat wij bieden

Veel mensen realiseren zich niet dat er veel valt te besparen op vaste lasten. Gewoon door ieder jaar even te checken welke verzekeringen je hebt lopen, of je nog wel bij de juiste provider voor je mobiel, internet, TV en bellen thuis zit en of je energietarieven niet veel lager kunnen. Om deze jaarlijkse check makkelijker te maken heeft KiesZeker diverse vergelijkers samengebracht op één vergelijkssite.

Wij vergelijken voor jou autoverzekeringen, alles in 1 internet, digitale TV en telefoon thuis, mobiele abonnementen én energieleveranciers. Geef heel eenvoudig jouw wensen op en wij tonen je de aanbiedingen die het beste bij jou passen, onafhankelijk, van vrijwel alle aanbieders. Vervolgens kun je je keuze maken en wordt je doorgestuurd naar de website van de desbetreffende aanbieder waar je je veilig en vertrouwd kunt aanmelden en je gegevens invult. Wij zitten daar verder niet meer tussen, wij bewaren ook op geen enkele wijze jouw gegevens, vergelijken doe je bij KiesZeker volledig anoniem.

Onze plannen

Op dit moment werken wij aan nieuwe vergelijkers. Voor 2019 zijn vergelijkers gepland voor o.a. mobiele abonnementen mét telefoon naast de huidige Sim Only vergelijker. Daarnaast kun je tools verwachten voor het vergelijken van reisverzekeringen en huisdierverzekeringen. Kortom, KiesZeker is een vergelijkingssite volop in ontwikkeling.

Ons verdienmodel

Wanneer je via KiesZeker vergelijkt en via onze website doorklikt naar de aanbieder, dan "ziet" de aanbieder dat je vanaf KiesZeker.nl komt. Als je dan vervolgens klant wordt ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de betreffende energieleverancier, provider of verzekeraar. De te ontvangen vergoeding heeft geen enkele invloed op jouw tarieven of op de resultaten en volgorde hiervan in de vergelijkers.

Wie wij zijn

KiesZeker is een handelsnaam en concept van Hestec e-concepts. Hestec bestaat al sinds 2003 en heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van digitale diensten en software.

Wij zijn ingescheven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 69162271 en aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur.

vergelijk onafhankelijk met webwinkel keurmerk

Heb je vragen? Raadpleeg dan de contactpagina voor ons contactgegevens.