Blog en nieuws

In 7 stappen naar sneller internet

24 december 2018

Als je voor de zoveelste keer vol frustratie opgescheept zit met een website die niet laadt, een video die maar blijft haperen of Instagram waarop geen foto’s verschijnen, is het...

Lees verder


Fusie tussen T-Mobile en Tele2 gaat door!

6 december 2018

T-Mobile en Tele2 kondigden in 2017 aan om samen verder te gaan. Zo staan de twee telecombedrijven sterker tegen KPN en VodafoneZiggo. De laatste twee hebben allebei zowel een vast als een mobiel netwerk, waardoor ze in Nederland dominant zijn. Ze kunnen daardoor voordelige combinatiebundels aanbieden voor mobiele en vaste telefonie en internet.

Lees verder


Delta levert gigabit internet over de kabel

30 november 2018

Delta, de internetprovider uit Zeeland levert vanaf 1 december een supersnelle gigabit internetaansluiting via het kabelnetwerk in Zeeland, ook wel bekend als Zeelandnet.

Lees verder


Gigabit-netwerk als eerste in Utrecht

22 november 2018

Vanaf 2020 zorgt VodafoneZiggo voor razendsnel internet via het nieuwe Gigabit-netwerk. Utrecht krijgt de primeur. Dit werd bekend gemaakt tijdens de opening van het gloednieuwe hoofdkantoor van VodafoneZiggo, dat met 1600 medewerkers in de Domstad neerstrijkt.

Lees verder


Zes onderbuikgevoelens over zorgverzekeraars

9 november 2018

Een dezer dagen ontvangt u uw nieuwe zorgpremie. U zult zien, alwéér duurder dan het jaar ervoor. Het zou zomaar kunnen dat u hierdoor frustratie ervaart; over de zorg, het stelsel, de zorgverzekeraars en de ongerijmdheden daartussen. Daarom, ter nuancering en/of bevestiging: zes bekende onderbuikgevoelens over uw zorgpremie en wat daarvan klopt.

Lees verder op Volkskrant.nl


De Persgroep neemt vergelijkingssite Independer over

25 oktober 2018

Mediaconcern de Persgroep neemt Independer over van verzekeringsconcern Achmea. Hoeveel de Persgroep voor de marktleider in vergelijkingssites heeft betaald, is niet bekendgemaakt.

Lees verder op Volkskrant.nl


Eén op de acht huishoudens wisselt van energieleverancier

19 oktober 2018

In 2017 is één op de acht Nederlandse huishoudens gewisseld van energieleverancier. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Er zijn duidelijk regionale verschillen te zien, zo stapten in het noorden en oosten de meeste mensen over en in Zeeland en grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag de minsten.

Lees verder


KiesZeker is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

11 oktober 2018

Vanaf heden is KiesZeker aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat KiesZeker voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

Lees verder


Zorgpremie DSW valt lager uit dan voorspeld

25 september 2018

De Schiedamse zorgverzekeraar DSW heeft traditiegetrouw een week na Prinsjesdag als eerste zorgverzekeraar de premie voor volgend jaar bekendgemaakt. De nieuwe premie komt uit op 112 euro per maand en is daarmee 4,50 euro duurder dan dit jaar. De stijging pakt lager uit dan verwacht.

Lees verder op Volkskrant.nl


Vereniging Eigen Huis: energierekening volgend jaar 150 euro hoger

5 september 2018

Woningbezitters zijn volgend jaar gemiddeld 150 euro meer kwijt aan energiebelasting, een kwart meer dan nu. De stijging komt door een hogere energietaks op gas en een verhoging van de Opslag Duurzame Energie, een belasting die wordt gebruikt om de overgang naar een duurzame energievoorziening te betalen. De stijging van de energiekosten staat los van de olieprijs, die het afgelopen jaar met de helft is gestegen.

Lees verder op Volkskrant.nl


1 2