Een collectieve autoverzekering via UnitedConsumers

Via UnitedConsumers kun je een autoverzekering afsluiten bij één van de bekende verzekeraars waar men mee samenwerkt. Het voordeel als je dit via UnitedConsumers doet in plaats van rechtstreeks bij de betreffende verzekeraar is dat je een aantrekkelijke korting krijgt van minimaal 5 procent. Dit kan je een besparing tot meer dan honderd euro per jaar opleveren op je autoverzekering!

Waarom deze hoge korting?

Als je je aanmeldt bij UnitedConsumers dan sluit je je aan bij een collectief, in dit geval een collectieve autoverzekering. Dit houdt in dat UnitedConsumers de aanmeldingen voor een autopolissen bundelt en daarmee een sterke onderhandelingspositie creëert naar de verzekeraars. Hierdoor kan met extra’s bedingen, waaronder kortingen, maar bijvoorbeeld ook extra dekkingen of aanvullende verzekeringen. Deze extra voordelen vloeien vervolgens terug naar de verzekerden, dus naar jou als klant.

Meer voordeel bij UnitedConsumers

Maar je auto verzekeren via UnitedConsumers levert je meer service en voordeel op. Zo checkt men ieder jaar voor alle klanten of zij nog wel de meest voordelige verzekering hebben. Men kijkt jaarlijks naar jouw situatie en de leeftijd van de auto en vergelijkt hiermee ieder jaar opnieuw de verschillende polissen. Wordt er een goedkopere verzekering voor jou gevonden? Dan kun je direct overstappen. Zo ben je er altijd verzekerd dat je profiteert van het beste aanbod dat beschikbaar is bij de autoverzekeraars waarmee wordt samengewerkt.

Bij welke verzekeraars kan ik mijn auto collectief verzekeren?

Als je je auto wilt verzekeren via UnitedConsumers dan kun je kiezen voor een polis van één van onderstaande verzekeraars. Door je kenteken en overige gegevens en wensen in te vullen op de website zullen automatisch de best passende en voordeligste polissen voor jou op een rij worden gezet.

autoverzekeringen bij UnitedConsumers

UnitedConsumers Autoverzekeringen

Autoverzekeringen

BEKIJK DIT PRODUCT

Altijd minimaal 5% korting op autoverzekeringen van deze verzekeraars:

  • Allianz
  • a.s.r.
  • Avéro Achmea
  • Nationale Nederlanden
  • Bovemij
  • ZERO
UnitedConsumers Autoverzekeringen

AANBEVOLEN