NKC verzekeringen voor camperaars

Klantenservice:

033-467 70 80
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

NKC is met zo’n 51.000 leden de grootste Europese club voor camperliefhebbers. Men biedt een platform om te informeren en camperaars met elkaar te verbinden. Daarnaast biedt NKC ook verzekeringen die speciaal gericht zijn op eigenaren van campers. Naast de camperverzekering biedt NKC ook een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering en personenautoverzekering aan.

De achtergrond van NKC

NKC is de afkorting van Nederlandse Kampeerauto Club. De club is opgericht in 1976. Met ongeveer 55 medewerkers en daarnaast ook nog eens zo’n 250 vrijwilligers biedt men een platform met uitgebreid dienstenpakket aan voor de leden.
Het online platform bestaat uit een website met forum en daarnaast is er de app Campercontact. Naast deze online diensten is men ook op allerlei ander gebied actief. Zo zijn er voor leden diverse NKC magazines en organiseert men reizen en evenementen.

Lidmaatschap noodzakelijk voor verzekeren

Vergelijkbaar met de ANWB is ook voor de NKC verzekeringen een lidmaatschap noodzakelijk. Bij het online afsluiten van een verzekering kun je direct lid worden voor 59 euro per jaar. Je kunt dan tevens gebruik maken van de andere diensten die NKC zowel online als offline biedt.

Pechhulp

Met de Beperkt Casco en Allrisk camperverzekering van NKC ben je standaard ook verzekerd voor pechhulp in binnen- en buitenland. Voor de personenautoverzekering geldt de pechhulp alleen voor in het buitenland.

Waarom een personenautoverzekering bij NKC?

De autoverzekering van NKC is speciaal samengesteld voor eigenaren van kampeerauto’s. Bij deze verzekering wordt er rekening mee gehouden dat je de gewone auto minder gebruikt omdat je voor de lange vakantieritten met de camper op pad gaat.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 424
3760 AK Soest

Opgericht: 1976
Aantal klanten: +/- 28000

NKC op Wikipedia

NKC opzeggen

Als je met een NKC verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van NKC of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met NKC? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij NKC? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over NKC

Dooper j m

Op mini camping t oventje heerlijk genoten van de gastvrijheid van Adri en Margriet . Een stel dat met hart en ziel deze camping in de puntjes verzorgd . Een dikke 10 👍🏻😉

William Vonk

Als je een camper hebt heeft lid worden van nkc veel toegevoegde waarde. Mijn eigen camper heb ik echter bij unive verzekerd omdat ik daar alles heb lopen. Maar ben wel lid van nkc. :)