HEMA Verzekeringen

De HEMA kennen we natuurlijk allemaal als oer Hollandse winkel. Maar wat misschien minder bekend is, is dat HEMA ook verzekeringen aanbiedt. De verzekeringsproducten van HEMA zijn zoals waar de winkels om bekend staan: degelijke duidelijke producten tegen een eerlijke betaalbare prijs. De polissen en voorwaarden zijn duidelijk en voor iedereen te begrijpen.

HEMA stapelkorting verzekeringen

Als je meerdere verzekeringen onderbrengt bij HEMA dan profiteer je van extra korting. Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting. Men noemt dit stapelkorting. Je kun zelf kiezen welke verzekeringen je stapelt, bij zeven verzekeringen is de korting opgelopen tot maar liefst 15%.

De geschiedenis van HEMA Verzekeringen

HEMA is in 2005 begonnen met het aanbieden van verzekeringen. Tot 2011 deed men dit in samenwerking met verzekeraar AON. Sinds 2011 werkt HEMA samen met Achmea, onder andere bekend van FBTO, Centraal Beheer en InShared.

Het aanbod van verzekeringen bij HEMA

De aanbod van verzekeringsproducten is zeer breed. Op het gebied van schadeverzekeringen biedt men vrijwel alles aan, van huisdierverzekering tot autoverzekering met pechhulp. Alle deze schadeverzekeringen zijn per dag op te zeggen, je zit dus nergens voor lange tijd aan vast.

Ook biedt HEMA zorgverzekeringen aan, zowel de verplichte basisverzekering als aanvullend en tandarts.

Al je verzekeringen online regelen

Bij HEMA Verzekeringen regel je alles zelf en makkelijk online. Zowel het afsluiten, eventuele wijzigingen als het melden van een schade doe je online. Contact met de klantenservice verloopt per e-mail of via het contactformulier op de website. Voor noodgevallen, bijvoorbeeld als je pechhulp nodig hebt, is er wel een telefoonnummer dat je dag en nacht kunt bellen.
Mede door deze werkwijze kan HEMA de verzekeringspremies laag houden.

HEMA logo
Bedrijfsnaam: HEMA
Opgericht: 1926
Website: www.verzekerdbijhema.nl

Verzekeringsproducten

Klantenservice

Telefoon:
071 - 364 1832
Dit is een nummer voor noodgevallen bij schade.

Postadres:
HEMA Financial Services B.V.
Postbus 37110
1030 AC Amsterdam

HEMA opzeggen

HEMA op Wikipedia

Vergelijk autoverzekeringen van alle verzekeraars

Speciale acties van HEMA

HEMA opzeggen

Als je met een HEMA verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beƫindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van HEMA of op de website naar de procedure voor opzeggen. Of maak gebruik van de opzegservice via onderstaande link.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen