InShared Verzekeringen

Klantenservice:

071 364 17 62
Dit telefoonnummer is alleen voor noodgevallen.
Overige zaken kun je online regelen.

InShared presenteert zichzelf als verzekeraar die het nét even anders doet. Men biedt eerlijke verzekeringsproducten zonder kleine lettertjes. Daarnaast onderscheidt InShared zich door klanten een jaarbeloning uit te keren als er minder schade wordt geclaimd. Doordat alles online geregeld wordt, van afsluiten tot schademeldingen, kunnen de premies laag worden gehouden.

Ouderwets verzekeren via internet

InShared is in 2009 opgericht als handelsnaam van Achmea. Het idee was om het oorspronkelijke idee van verzekeren terug te brengen, maar dan in een modern jasje. Dat oorspronkelijke idee is een pot waarin klanten gezamenlijk geld inbrengen. Deze pot wordt vervolgens gebruikt voor het uitkeren van schades en het draaiende houden van het verzekeringsbedrijf. Wat er daarna overblijft wordt teruggegeven aan de klanten. Welk percentage elke klant hiervan krijgt hangt af van het aantal verzekeringen dat wordt afgenomen, het aantal jaar dat je klant bent en het aantal bonuspunten dat je hebt ontvangen. Bonuspunten ontvang voor preventieve of milieubesparende maatregelen.

Lage kosten door zelfservice

Inshared zegt 20 procent van “de pot” nodig te hebben voor kosten. Dat is in vergelijking met andere verzekeraars niet veel. Men kan de kosten laag houden door zo veel mogelijk te automatiseren. Het aanvragen van verzekeringen en het claimen van schades gebeurt allemaal volledig online. Bovendien besteedt men veel van de dienstverlening uit aan andere bedrijven waardoor InShared weinig medewerkers op de loonlijst heeft staan. Deze aanpak resulteert in verzekeringsproducten met lagere premies.

InShared opzeggen

Als je met een InShared verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van InShared of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met InShared? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij InShared? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over InShared

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor InShared. Heb jij ervaring met de diensten en producten van InShared? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!