Lancyr Verzekeringen

Lancyr logo

Klantenservice:

088-020 4525
Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur.

Lancyr is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van verzekeringen. Men biedt verzekeringsproducten aan onder het eigen huismerk, maar ook verzekeringen van andere merken zijn opgenomen in het aanbod van Lancyr. Het bedrijf is geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank, maar opereert onafhankelijk. Alleen verzekeringen die hoog scoren in beoordelingen bij de Consumentenbond en MoneyView worden opgenomen in het aanbod van Lancyr.

De achtergrond van Lancyr

Lancyr is ontstaan in 1999 en bestaat uit een netwerk van financieel specialisten door het hele land. Lancyr is zelf geen verzekeringmaatschappij maar een dienstverlener die verzekeringen van verschillende verzekeraars aanbiedt. Men kan hierdoor onafhankelijk en objectief verschillende verzekeringsproducten vergelijken en neemt alleen verzekeringen met een hoge prijs-kwaliteit beoordeling in het aanbod op. Een aantal verzekeringen wordt aangeboden onder het eigen Lancyr huismerk.

Volmacht van grote verzekeraars

Lancyr heeft via zusterbedrijf Het Nederlands Volmachtbedrijf de volmacht van 12 Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor is men bevoegd om namens deze verzekeraars verzekeringen op te maken en schades af te handelen. Het voordeel voor de klant van Lancyr is dat schades snel afgehandeld kunnen worden en dat de verzekeringen tegen lagere premies aangeboden kunnen worden.

Klanten die meerdere verzekeringen via Lancyr hebben lopen profiteren van een pakketkorting. Je kunt bij Lancyr verzekeringen online afsluiten en beheren, maar als je behoefte hebt aan persoonlijk contact en advies, dan kun je ook terecht bij een specialist in de regio.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
De Ruijterkade 112
1011 AB Amsterdam

Opgericht: 1999
Aantal klanten: +/- 80.000

Lancyr opzeggen

Als je met een Lancyr verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Lancyr of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Lancyr? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Lancyr? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Lancyr

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Lancyr. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Lancyr? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!