Aegon

Klantenservice:

088-344 12 34
Op werkdag van 08:00 tot 18:00 uur.

Aegon helpt je om geldzaken op orde te krijgen en te houden. Men biedt een breed scala aan financiële producten voor pensioen, sparen en beleggen en verzekeringen. De doelstelling van Aegon is het financiële bewustzijn van Nederlanders te vergroten. Wat betreft verzekeringen heeft men dan ook een breed aanbod op het gebied van wonen, leven en mobiliteit.

De geschiedenis van Aegon

Aegon is ontstaan in 1983 uit een fusie tussen AGO en Ennia. Van oorsprong is het bedrijf Nederlands, maar men is inmiddels actief in ruim 20 landen wereldwijd.

KNAB bank

In 2012 introduceerde Aegon een nieuwe bank die volledige online opereert en dan ook geen filialen heeft. De naam van de bank is KNAB.

Maatschappelijke betrokkenheid

Aegon is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die een dergelijk bedrijf met zich meebrengt. Dit vertaalt zich in diverse maatschappelijk projecten die het opzet of waar het aan deelneemt.

Zo is Aegon sinds 2016 betrokken bij het project Van Schulden naar Kansen van de gelijknamige Stichting Van Schulden naar Kansen. Dit project heeft als doel de armoede aan te pakken als gevolg van problematisch schulden. Dit wil men onder meer bereiken door de financiële kennis en vaardigheden van deze groep te versterken om zo bewustere keuzes op financieel gebied te kunnen maken.

Aegon opzeggen

Als je met een Aegon verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Aegon of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Aegon? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Aegon? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Aegon

Ada Wiersma

Met mijn hondverzekering 1 keer moeten claimen en dat werd snel uitbetaald. Met andere verzekeringen van aegon (nog) geen ervaring.