Avéro Achmea Verzekeringen

Avero logo

Klantenservice:

088-462 46 10
24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten.

Avéro Achmea biedt financiële producten, waaronder verzekeringen, aan voor particuliere en zakelijke klanten. Doordat het onderdeel is van Achmea kan men terugvallen op de grote kennis en ervaring van dit grootste verzekeringsconcern van Nederland. Avéro Achmea werkt voornamelijk met tussenpersonen, maar een aantal verzekeringen kun je ook online afsluiten.

De geschiedenis van Avéro Achmea

Tot 1992 was Avéro Verzekeringen een zelfstandige verzekeraar. In dat jaar fuseerde het bedrijf met Centraal Beheer en werd de naam van het moederbedrijf AVCB. Beide verzekeringsmerken bleven wel onder hun eigen naam bestaan. Toen AVCB in 1995 fuseerde met ziektekostenverzekeraar Zilveren Kruis werd de naam Achmea aangenomen voor het moederbedrijf. Avéro Verzekeringen werd vervolgens een merk van Achmea onder de naam Avéro Achmea. Ook onder andere De Friesland, FBTO en Pro Life zijn onderdeel van Achmea.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 101
7300 AC Apeldoorn

Avéro Achmea opzeggen

Als je met een Avéro Achmea verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Avéro Achmea of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Avéro Achmea? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Avéro Achmea? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Avéro Achmea

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Avéro Achmea. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Avéro Achmea? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!