Avéro Achmea Verzekeringen

Avero logo

Direct naar:

Klantenservice:

088-462 46 10
24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten.

Avéro Achmea biedt financiële producten, waaronder verzekeringen, aan voor particuliere en zakelijke klanten. Doordat het onderdeel is van Achmea kan men terugvallen op de grote kennis en ervaring van dit grootste verzekeringsconcern van Nederland. Avéro Achmea werkt voornamelijk met tussenpersonen, maar een aantal verzekeringen kun je ook online afsluiten.

De geschiedenis van Avéro Achmea

Tot 1992 was Avéro Verzekeringen een zelfstandige verzekeraar. In dat jaar fuseerde het bedrijf met Centraal Beheer en werd de naam van het moederbedrijf AVCB. Beide verzekeringsmerken bleven wel onder hun eigen naam bestaan. Toen AVCB in 1995 fuseerde met ziektekostenverzekeraar Zilveren Kruis werd de naam Achmea aangenomen voor het moederbedrijf. Avéro Verzekeringen werd vervolgens een merk van Achmea onder de naam Avéro Achmea. Ook onder andere De Friesland, FBTO en Pro Life zijn onderdeel van Achmea.

Verzekeringsproducten

  • Autoverzekering
  • Motorverzekering
  • Woonverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Bootverzekering
  • Reisverzekering
  • Uitvaartverzekering

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 101
7300 AC Apeldoorn

Vergelijk alle autoverzekeringenVergelijken

Avéro Achmea opzeggen

Als je met een Avéro Achmea verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Avéro Achmea of op de website naar de procedure voor opzeggen.