Centraal Beheer

Wie kent de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’ niet? Sinds jaar en dag is Centraal Beheer één van de grootste verzekeraars die Nederland rijk is. Sinds 1995 is deze verzekeraar onderdeel van de Achmea Groep. Daar werken ongeveer 17.000 mensen. De rest van Europa heeft 5.000 medewerkers.

Verzekeringsproducten van Centraal Beheer

Centraal Beheer biedt verschillende verzekeringen aan. Je kunt er terecht om alvast een leuke oude dag op te bouwen. Of om een levens- of schadeverzekering af te sluiten. Dat kan zowel voor jezelf, als voor je gezin. En als je een eigen bedrijf hebt, kun je ook uitstekend bij Centraal Beheer terecht. Niet alleen voor verzekeringen, maar ook voor hulp met financiële en administratieve zaken.

Bekende merken

De Achmea Groep heeft een paar bekende merken in Nederland. Denk daarbij naast Centraal Beheer aan Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Avéro Achmea. Dat zijn allemaal grote namen. Zo weet je zeker dat je bij deze verzekeraar de beste service krijgt.

Direct en goed

Centraal Beheer wil graag zo goed en direct mogelijk haar klanten te woord staan. Daarom kent deze verzekeraar geen tussenpersonen. Wel zo snel, wel zo makkelijk. De experts van Centraal Beheer geven graag antwoord op de vragen van de klant. Zo worden problemen daadwerkelijk opgelost.

Kleine lettertjes

Natuurlijk houd je als verzekerde niet van kleine lettertjes en addertjes onder het gras. Centraal Beheer houdt daar ook niet van. Daarom is de polis altijd helder. Je weet precies waar je aan toe bent. Logisch, want de verzekeraar houdt van zekerheid, gemak en duidelijke afspraken.

Klanttevredenheid

De meeste klanten geven Centraal Beheer een grote voldoende. Een 7,4 voor de levensverzekeringen en 7,8 voor de schadeverzekeringen. Daarnaast gaf de verzekerde Centraal Beheer een 8,1 voor de manier waarop schades geregeld worden. De verzekeraar streeft uiteraard naar een 10. Want de klant staat centraal.

Centraal Beheer opzeggen

Als je met een Centraal Beheer verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Centraal Beheer of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Centraal Beheer? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Centraal Beheer? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Centraal Beheer

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Centraal Beheer. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Centraal Beheer? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!