Centraal Beheer

Wie kent de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’ niet? Sinds jaar en dag is Centraal Beheer Achmea één van de grootste verzekeraars die Nederland rijk is. Sinds 1995 is deze verzekeraar onderdeel van de Achmea Groep. Daar werken ongeveer 17.000 mensen. De rest van Europa heeft 5.000 medewerkers.

Verzekeringsproducten van Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea biedt verschillende verzekeringen aan. Je kunt er terecht om alvast een leuke oude dag op te bouwen. Of om een levens- of schadeverzekering af te sluiten. Dat kan zowel voor jezelf, als voor je gezin. En als je een eigen bedrijf hebt, kun je ook uitstekend bij Centraal Beheer Achmea terecht. Niet alleen voor verzekeringen, maar ook voor hulp met financiële en administratieve zaken.

Bekende merken

De Achmea Groep heeft een paar bekende merken in Nederland. Denk daarbij naast Centraal Beheer aan Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, FBTO, Agis Zorgverzekeringen en Avéro Achmea. Dat zijn allemaal grote namen. Zo weet je zeker dat je bij deze verzekeraar de beste service krijgt.

Direct en goed

Centraal Beheer Achmea wil graag zo goed en direct mogelijk haar klanten te woord staan. Daarom kent deze verzekeraar geen tussenpersonen. Wel zo snel, wel zo makkelijk. De experts van Centraal Beheer geven graag antwoord op de vragen van de klant. Zo worden problemen daadwerkelijk opgelost.

Kleine lettertjes

Natuurlijk houd je als verzekerde niet van kleine lettertjes en addertjes onder het gras. Centraal Beheer Achmea houdt daar ook niet van. Daarom is de polis altijd helder. Je weet precies waar je aan toe bent. Logisch, want de verzekeraar houdt van zekerheid, gemak en duidelijke afspraken.

Klanttevredenheid

De meeste klanten geven Centraal Beheer Achmea een grote voldoende. Een 7,4 voor de levensverzekeringen en 7,8 voor de schadeverzekeringen. Daarnaast gaf de verzekerde Centraal Beheer een 8,1 voor de manier waarop schades geregeld worden. De verzekeraar streeft uiteraard naar een 10. Want de klant staat centraal.

Centraal Beheer logo
Bedrijfsnaam: Centraal Beheer
Opgericht: 1909
Website: www.centraalbeheer.nl

Verzekeringsproducten

  • Autoverzekering
  • Motorverzekering
  • Zorgverzekering
  • Woonverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Brommer-/scooterverzekering
  • Reisverzekering
  • Uitvaartverzekering

Klantenservice

Telefoon:
055 579 8000

Postadres:
Centraal Beheer
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn

Centraal Beheer opzeggen

Centraal Beheer op Wikipedia

Vergelijk autoverzekeringen van alle verzekeraarsVergelijken

Centraal Beheer opzeggen

Als je met een Centraal Beheer verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Centraal Beheer of op de website naar de procedure voor opzeggen. Of maak gebruik van de opzegservice via onderstaande link.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen