Ditzo Verzekeringen

Ditzo logo

Klantenservice:

030 - 699 79 30
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Ditzo was tot april 2023 als label van a.s.r. een bekende verzekeraar in Nederland. Het werd bekend door de televisiereclames, waarin de spot werd gedreven met verzekeraar ‘Datzo’. Datzo stond symbool voor het huidige verzekeringsstelsel. Volgens Ditzo moest het verzekeren in Nederland anders.

Voor de consument

Deze verzekeraar geloofde dat verzekeren niet begint bij het gemak voor de verzekeraar, maar bij de behoefte van de verzekerde. Daarom past het constant de producten en dienstverlening aan op de wensen en behoeftes van de consument.

Ditzo wil eerlijk zijn. Want alles verzekeren is immers geen optie. Sommige risico’s kun je zelf dragen. Maar tegen brand, schade en verlies, kun je je altijd verzekeren. Dan ben je bij Ditzo aan het juiste adres.

Klantgericht

Omdat Ditzo een klantgerichte verzekeraar is, kent het geen belscripts. Ook maximale gesprekstijden zijn een taboe bij deze verzekeraar. Bij Ditzo spreek je met medewerkers, die oprecht naar de verzekerde luisteren. Deze medewerkers zijn er op gebrand je verder te helpen. Niet op een duur 0900-nummer, maar op een 030-nummer. Dan bel je tegen lokaal tarief.

Gemak

De verzekeraar weet dat verzekeren geen hobby is. Veel mensen zien verzekeren als iets noodzakelijks. Iets saais. Je houdt je er liever niet mee bezig. Omdat Ditzo dat weet, wil het bedrijf het je niet onnodig moeilijk maken. Daarom biedt Ditzo verzekeringen aan die zijn toegespitst op de meest noodzakelijke zorg. Je kunt bij deze verzekeraar zelf je verzekeringen aanpassen. Dat hoeft niet meteen, of voor een bepaalde datum, maar op ieder moment.

Kleine lettertjes staan ook op de taboelijst van Ditzo. De verzekeraar vindt dat praktijken voor ‘Datzo’. Daarom gaat het voor begrijpelijke voorwaarden en eerlijke premies. Want zo is een verzekeraar bedoeld. ‘Welkom bij Ditzo!’

Ditzo is nu a.s.r

Sinds 17 april 2023 is Ditzo opgegaan in a.s.r.

 

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Ditzo
Postbus 2072
3500 HB Utrecht

Opgericht: 2007

Ditzo opzeggen

Als je met een Ditzo verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Ditzo of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Ditzo? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Ditzo? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Ditzo

Carola

Sinds dit jaar heb ik mijn zorgverzekering bij ditzo. Was 1 van de goedkopere. Zal mij benieuwen of dat te merken is.