Ditzo Goede Keuze goedkope zorgverzekering

Ditzo biedt twee zorgpolissen aan, de Vrije Keuze polis en de Goede Keuze polis. Deze laatste, de Goede Keuze polis is ook voor het verzekeringsjaar 2021 weer één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland!

De premie van deze polis is in 2021 bij het standaard eigen risico van 385 euro slechts € 109,85 per maand. Als je vrijwillig voor een hoger eigen risico kiest krijg je nog een extra korting op deze al scherpe premie, zie onderstaande tabel:

vrijwillig eigen risico korting
€ 885 € 17,50
€ 785 € 12,50
€ 685 € 10,42
€ 585 € 8,33
€ 485 € 4,17

Daarnaast kun je kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen van Ditzo, waar dan afhankelijk van het gekozen pakket inzit:

  • Fysiotherapie
  • Hulp in het buitenland na een ongeval of acute ziekte
  • Anticonceptie
  • Reisvaccinaties

Voorts kun je aanvullend ook voor een tandartsverzekering kiezen met een maximale vergoeding van 250 of 500 euro per jaar.

Voor pechvogels of mensen die gewoon extra zekerheid willen heeft de verzekeraar verder nog de zogenoemde Ditzo Pechvogelhulp ongevallendekking.

Deze aanvullende dekking wordt gratis aangeboden en biedt de volgende extra’s:

Extra kosten tot € 10.000 na een ongeval voor:

Deze gratis variant van de Pechvogelhulp biedt alleen dekking na ongevallen in Nederland. Als je hiervoor ook in de buitenland verzekerd voor wilt zijn dan is er voor € 1,50 per maand Pechvogelhulp Plus. Je bent dan wereldwijd gedekt voor bovengenoemde extra kosten tot een bedrag van € 12.500. Bovendien geeft het Pechvogelhulp Plus pakket bij overlijden ook nog een uitkering van € 12.500 aan nabestaanden.

Kortom, deze nieuwe zorgverzekering van Ditzo is een goede optie als je voor 2021 wilt overstappen naar een andere zorgpolis!

4 maanden gratis a.s.r. Vitality

Omdat Ditzo onderdeel is van a.s.r. kun je als verzekerde voordelig gebruik maken van het bewegingsprogramma a.s.r. Vitality. Dit is een app waarmee je door wekelijks je bewegingsdoelen te halen iedere maand cadeaukaarten kunt winnen van Bol.com en Zalando.

Als je je vóór 1 januari 2021 aanmeldt voor dit bewegingsprogramma, dan kun je er de eerste 4 maanden gratis gebruik van maken. Daarna kost het € 3,50 per maand, maar het is maandelijks op te zeggen, ook direct na de gratis periode.

 

Ditzo

DIT PRODUCT IS HELAAS OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR
KLIK HIER
VOOR ANDERE AANBIEDINGEN VAN DITZO