Allianz Eigen Risico Verzekering Autohuur

Het komt je vast bekend voor. Je staat in het buitenland bij de balie voor het ophalen van je huurauto en de baliemedewerker wijst je erop dat je allerlei extra verzekeringen kunt afsluiten, onder andere om het eigen risico af te kopen. Vaak komt dit enigszins dwingend over. De documenten hiervoor zijn in het Engels of een andere taal en vrijwel niet te begrijpen. Je schrikt van de hoge premie voor deze extra aanvullende verzekering.

Voordelig het eigen risico huurauto verzekeren

Met de Allianz Eigen Risico Verzekering Autohuur kun je nu rustig van te voren de juiste verzekering afsluiten zodat je aan de balie geen gedoe en stress meer hebt. Met deze verzekering verzeker je het eigen risico bij schade met de huurauto, -camper of -motor.

auto huren zonder eigen risico

Zorgeloos een auto huren zonder eigen risico.

Bij het huren van een auto, camper of motor is een cascoverzekering verplicht. Deze verzekering zit vaak inclusief in de huurprijs, maar soms moet je deze apart afsluiten. Op deze cascoverzekering zit vrijwel altijd een eigen risico, voor auto’s meestal zo’n 500 tot 750 euro, voor campers zelfs al gauw 1000 euro of meer. Het afkopen van dit eigen risico bij het verhuurbedrijf zelf is vrijwel altijd veel duurder dan een van te voren afgesloten verzekering deze Allianz huurauto verzekering.

Ook de borg is verzekerd

Met deze verzekering voor huurauto van Allianz is ook de eventuele ingehouden borg verzekerd. Bij het huren moet je altijd een borg betalen die vaak wel 1000 euro kan zijn. Dit bedrag kun je contant betalen, maar meestal wordt de borgsom gereserveerd op je creditcard. Als je het voertuig inlevert met schade die niet onder de verzekering valt, dan zal de autoverhuurder hiervoor de borgsom inhouden. Ruitschade, schade aan het interieur of schade aan de onderkant is vaak niet gedekt. Met de Allianz Eigen Risico Verzekering Autohuur ben je ook verzekerd voor de ingehouden borg.

Snelle schadeafhandeling

Bij schade met een huurauto moet je ter plekke het eigen risico betalen of de verhuurder verrekend dit met de borg. Het is dan natuurlijk prettig als je dit reeds betaalde bedrag zo snel mogelijk terug ontvangt van Allianz Global Assistance. Er wordt altijd naar gestreefd om claims binnen 10 werkdagen af te handelen, zodat je snel de gemaakte kosten weer terug zult ontvangen.

Allianz Global Assistance

DIT PRODUCT IS HELAAS OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR
KLIK HIER
VOOR ANDERE AANBIEDINGEN VAN ALLIANZ GLOBAL ASSISTANCE