ABN AMRO Verzekeringen

Klantenservice:

0900 - 00 24
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 21.00 uur.
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur.

Bij de naam ABN AMRO denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan de bank. Naast bank biedt men echter ook een breed pakket aan verzekeringen aan. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ABN AMRO Verzekeringen terecht. Als je meerdere verzekeringen afneemt profiteer je van een aantrekkelijke pakketkorting.

De geschiedenis van ABN AMRO

In 1991 ontstond uit een fusie tussen Algemene Bank Nederland (ABN) en de Amsterdam-Rotterdam Bank (AMRO) het huidige ABN AMRO. In 2009 werd het bank- en verzekeringsbedrijf als gevolg van de kredietcrisis genationaliseerd en werd de Nederlandse Staat aandeelhouder en feitelijk eigenaar.

De afgelopen jaren heeft ABN AMRO een aantal innovatieve diensten op de markt gebracht, waaronder de populaire betaalapp Tikkie.

De verzekeringen van ABN AMRO

Het verzekeringspakket is uitgebreid waardoor het voor klanten van de bank aantrekkelijk kan zijn om ook hun verzekeringen bij ABN AMRO af te sluiten. Het voordeel is dan dat je voor al je financiële zaken één aanspreekpunt hebt.

Ook als je nog geen klant van ABN AMRO bent kun je de verzekeringen afsluiten. Je hebt voor het afsluiten echter wel een bankrekening van de bank nodig. Maar deze kun je gelijktijdig met het online afsluiten van de verzekeringen direct online aanvragen.

ABN AMRO opzeggen

Als je met een ABN AMRO verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van ABN AMRO of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met ABN AMRO? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij ABN AMRO? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over ABN AMRO

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor ABN AMRO. Heb jij ervaring met de diensten en producten van ABN AMRO? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!