OHRA Verzekeringen

OHRA logo

www.ohra.nl

Klantenservice:

026 400 40 40
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur

OHRA is een verzekeringsmaatschappij en aanbieder van verschillende verzekeringsproducten. De maatschappij is al meer dan 80 jaar actief in Nederland, en kent een rijke geschiedenis in de vorm van dienstverlening en verzekeren. OHRA biedt verzekeringen aan, zowel voor de zakelijke markt als particulieren. Het uitgangspunt van OHRA is de producten zo duidelijk mogelijk met heldere polisvoorwaarden aan te bieden.

De naam OHRA

De naam OHRA is terug te voeren op de geschiedenis van het bedrijf. In 1925 werd de verzekeraar opgericht zijnde de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijksambtenaren (OHRA).

Tegenwoordig is OHRA onderdeel van de NN Group, waaronder ook Nationale Nederlanden valt.

Een grote verzekeraar

OHRA heeft als verzekeringsmaatschappij een verzekerdenbestand van 800.000 verzekerden. In dit bestand worden zowel particulieren als zakelijke klanten verzekerd tegen allerlei financiële risico’s.

Zo is het bij de verzekeraar mogelijk om zorgverzekeringen, pensioenen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen af te sluiten. De verzekeringsmaatschappij wil zo duidelijk en helder mogelijk werken, en heeft daarom geen tussenpersonen. De klantenservice is dus direct.

Uitgangspunt

Het uitgangspunt van OHRA is de verzekerde direct te helpen zich te verzekeren tegen financiële risico’s. Dat gebeurt door zo duidelijk mogelijk te communiceren, met begrijpelijke producten. Deze producten kunnen gemakkelijk per telefoon, internet of post worden afgesloten.

Als een verzekerde met een vraag zit, kan hij deze stellen via alle communicatiekanalen. Het probleem wordt dan zo snel mogelijk door een deskundige medewerker opgelost. OHRA heeft een grote bereikbaarheid: op werkdagen is de klantenservice van 09.00 tot 21.00 bereikbaar. Ook op zaterdag staat OHRA tot 15.00 klaar om verzekerden te helpen.

Daarnaast hebben verzekerden vierentwintig uur per dag, zeven dag in de week via internet altijd toegang tot hun verzekeringen en financiële diensten.

Clixx leenautoverzekering

Voor het verzekeren van een auto die je leent van vrienden, familie etc. heeft Ohra nu een speciale verzekering voor leenauto.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Opgericht: 1925
Aantal klanten: +/- 800.000

OHRA op Wikipedia

Acties en uitgelichte producten van OHRA

OHRA OHRA Leenautoverzekering
OHRA Leenautoverzekering

Voorkom conflicten met bekenden na schade met een geleende auto

Dekkingen:

  • Eigen risico
  • Terugval no-claim
  • Reparaties van schade

AANBEVOLEN
OHRA OHRA Huisdierenverzekering
OHRA Huisdierenverzekering

Een zorgverzekering voor jouw hond of kat.


AANBEVOLEN
OHRA OHRA Kilometerverzekering
OHRA Kilometerverzekering

Met de
OHRA Kilometerverzekering
betaal je alleen premie voor de kilometers die je rijdt.
Een complete autoverzekering voor wie weinig kilometers maakt!


ACTIE

Zorgverzekering van OHRA

OHRA zorgpolis
Zorgverzekering

combinatiepolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

145,60 p/mnd

OHRA opzeggen

Als je met een OHRA verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van OHRA of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met OHRA? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij OHRA? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over OHRA

Petra Buis

Fijne en snelle communicatie via Whatsapp over mijn huisdierenverzekering (met Kiki). Declaratie makkelijk online in te dienen en snelle uitbetaling. Kortom: prima huisdierenverzekering als je het mij vraagt!