OHRA Huisdierenverzekering

Jouw hond of kat is onderdeel van het gezin en verdient daarom net als de andere gezinsleden de beste zorg. Voor zorg heb je zelf een goede verzekering, maar hoe is dat geregeld voor je huisdier? Met de OHRA Huisdierenverzekering is ook jouw dier verzekerd van goede zorg!

Als je beestje ziek wordt of een ongeluk krijgt dan ga je natuurlijk naar de dierenarts. Je wilt je dan geen zorgen hoeven maken over de rekening die je daarna ontvangt. Maar bij wat ernstigere aandoeningen kan die rekening wel snel oplopen!

OHRA katten en hondenverzekering

OHRA heeft een verzekering voor hond én kat.

OHRA biedt een uitgebreide verzekering voor hond en kat

De OHRA Huisdierenverzekering kent drie type polissen, namelijk Basis, Plus en Top. De verschillen zitten in de maximale vergoeding per verzekeringsjaar en de dekkingen. Zo dekt bijvoorbeeld de OHRA Huisdierenverzekering Top standaard de diagnostiek en behandelingen van alle aandoeningen aan heupen en ellebogen. Vooral bij grotere honden en bepaalde katten- en hondenrassen is dit op wat latere leeftijd een veel voorkomende aandoening.

Daarnaast kan de huisdierenverzekering van OHRA worden uitgebreid met aanvullende dekkingen voor vaccinatie en gebit, sterilisatie of castratie, diverse therapieën, buitenland en crematie.

Kortom, als je je hond of kat verzekert bij OHRA dan hoeven jij en je beestje zich geen zorgen te maken over de financiële gevolgen van onverhoopt noodzakelijke behandelingen. Voor de vrijwel alle behandelingen die onder de dekking vallen vergoedt de OHRA dierenverzekering 80 procent van de kosten, de overige 20 procent is het eigen risico.

In onderstaande video wordt nog eens duidelijk uitgelegd wat je van de OHRA Huisdierenverzekering kunt verwachten.

OHRA OHRA Huisdierenverzekering

OHRA Huisdierenverzekering

BEKIJK DIT PRODUCT

Een zorgverzekering voor jouw hond of kat.

OHRA OHRA Huisdierenverzekering

AANBEVOLEN