De OHRA Kilometerverzekering

De OHRA Kilometerverzekering is een autoverzekering op basis van een prepaid-systeem: je betaalt op basis van het aantal kilometers dat je rijdt. Dat gaat per bundel van 1000 kilometer en dus niet met een vast bedrag per maand.

Hoe werkt de OHRA Kilometerverzekering?

Het bijhouden van de gereden kilometers is essentieel voor de kilometerverzekering. Daarvoor krijg je van OHRA een kilometerteller. Deze kun je vrij eenvoudig zelf in je auto installeren. Je sluit de kilometerteller aan op de OBD-poort, een soort stopcontact in je auto.

Je koopt steeds een bundel van 1000 kilometer. Heb je 1000 kilometer gereden, dan start automatisch een nieuwe bundel. Zo kom je niet zonder verzekering te zitten zodra je huidige bundel op is. Rijd je een tijdje niet, dan blijft de auto wel gewoon verzekerd.

Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt

De OHRA kilometerverzekering is goedkoper naarmate je minder rijdt. Doordat de bundelprijs relatief laag is, ben je bijvoorbeeld bij 5000 tot 7000 kilometer per jaar vaak voordeliger uit dan wanneer je maandelijks premie betaalt. Het omslagpunt is echter voor elke autogebruiker weer anders. De hoogte van de premie kan namelijk verschillen door de gekozen dekking, de auto, de regio waar je woont en je schadevrije jaren.

Hoeveel kosten de kilometerbundels?

De prijs van de bundels is afhankelijk van de gekozen dekking (WA, WA+ of Allrisk), de auto, de regio en de schadevrije jaren. Je hebt eenmalig bijkomende kosten: je betaalt bij het afsluiten van de kilometerverzekering 35 euro voor administratiekosten en de kilometerteller samen. In de app van OHRA kun je ieder gewenst moment je gemaakte kilometers en kosten inzien.

Hou overzicht via de OHRA App of site

Het overzicht houden over de OHRA Kilometerverzekering kan in de OHRA App of via de browser op Mijn OHRA. Deze gegevens kun je daar allemaal inzien:

  • De prijs van je bundel.
  • De stand van je huidige bundel.
  • De stand van je OHRA Kilometerteller.
  • Een overzicht van al je eerder gekochte bundels.
  • De ingangs- en einddatum van je huidige bundel.
  • Een overzicht van de ritten die je hebt gemaakt binnen een bundel.
OHRA OHRA Kilometerverzekering

OHRA Kilometerverzekering

BEKIJK DEZE ACTIE

Met de
OHRA Kilometerverzekering
betaal je alleen premie voor de kilometers die je rijdt.
Een complete autoverzekering voor wie weinig kilometers maakt!

OHRA OHRA Kilometerverzekering

ACTIE