ACSI Verzekeringen

Klantenservice:

085-7470470
Werkdagen van 08.30 tot 17.00.

ACSI, de campingspecialist van Europa, is toegewijd aan het faciliteren van de best mogelijke kampeerervaring. Met een rijke historie in het verstrekken van informatie over campings, kamperen, kampeervakanties en reizen, streeft ACSI ernaar kampeerders op weg te helpen naar hun ideale campinguitje. Naast het aanbieden van uitgebreide informatiebronnen, zoals gidsen, georganiseerde reizen, apps, magazines en websites, biedt ACSI nu ook diverse verzekeringen specifiek voor vakantiegangers. Dit assortiment omvat camperverzekeringen, caravanverzekeringen en doorlopende reisverzekeringen, zodat reizigers met gemoedsrust kunnen genieten van hun avontuur.

De historie van ACSI

Bijna zestig jaar geleden legde Ed van Reine, de vader van de huidige directeur Ramon van Reine, de fundering voor ACSI met de productie van een campinggids om kampeerders te informeren. Wat begon met een gids van 55 campings is uitgegroeid tot een nauwgezette inspectie van ongeveer 10.000 Europese campings, weergegeven in de jaarlijks bijgewerkte ACSI Campinggidsen. De betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie is waar ACSI zijn kracht aan ontleent. Naast gidsen heeft ACSI zich ontwikkeld tot een veelzijdige kampeerspecialist, voortdurend inspelend op de behoeften van kampeerders met een breed scala aan succesvolle kampeerproducten. In 2023 markeert ACSI de mijlpaal van de 58e editie van de ACSI Campinggids Europa, met inspecties die een breed spectrum aan campingvoorzieningen bestrijken.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Geurdeland 9
6673 DR Andelst

Opgericht: 1965

ACSI opzeggen

Als je met een ACSI verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van ACSI of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met ACSI? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij ACSI? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over ACSI

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor ACSI. Heb jij ervaring met de diensten en producten van ACSI? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!