Verzekeruzelf online verzekeren

Bij Verzekeruzelf kun je volledig online zelf je verzekeringen afsluiten. Het bedrijf biedt diverse verzekeringen aan op het gebied van vervoer, wonen en reizen. Verzekeruzelf is zelf geen verzekeringsmaatschappij maar een financiële dienstverlener die jouw verzekeringen onderbrengt bij gerenommeerde erkende verzekeraars. Men is geen onderdeel van een verzekeraar of bank, door deze onafhankelijkheid kan men altijd de verzekering bieden die het voordeligste is en het beste bij jou past.

De geschiedenis en missie van Verzekeruzelf

Het bedrijf is sinds 2002 actief als online verzekeraar. Hiermee was het één van de eerste aanbieders van online verzekeringen.

De missie van Verzekeruzelf is om iedereen zelfverzekerd te maken, zoals ze het zelf noemen. Op de website vind je alle informatie over de aangeboden verzekeringen en kun je direct een verzekering online afsluiten. Men wil verzekeren makkelijk maken voor iedereen.

De diensten van Verzekeruzelf

Nadat je een verzekering hebt afgesloten krijg je een persoonlijk digitaal dossier waarop je kun inloggen. Hier vind je alle informatie over de verzekering zoals de polisvoorwaarden en bij welke maatschappij de verzekering is ondergebracht. Daarnaast meldt je onverhoopte je ook eenvoudig online. Ook kun je wijzigingen zoals adres, andere auto etc. gewoon zelf aanpassen in dit digitale dossier.

Alle verzekeringen die Verzekeruzelf aanbiedt zijn per dag op te zeggen, je zit dus nooit vast aan langlopende contracten.

Verzekeruzelf heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (kiFiD).

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Pettelaarpark 80
5216 PP ‘s-Hertogenbosch

Opgericht: 2002

Verzekeruzelf opzeggen

Als je met een Verzekeruzelf verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Verzekeruzelf of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Verzekeruzelf? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Verzekeruzelf? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Verzekeruzelf

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Verzekeruzelf. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Verzekeruzelf? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!