Promovendum

Promovendum logo

Klantenservice:

078-648 13 00
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:30.

Promovendum richt zich met de verzekeringen op hoger opgeleiden. Men kan deze doelgroep een lager premie bieden omdat volgens de statistieken blijkt dat hoger opgeleiden minder schade maken, aldus Promovendum zelf. Voor de schadeverzekeringen worden alleen mensen met minimaal een havo of vwo opleiding geaccepteerd. Voor de zorgverzekering wordt iedereen geaccepteerd.

De achtergrond van Promovendum

Promovendum was tot 2018 een label van VGZ, maar viel daarna onder iptiQ, een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. Ook het label Besured viel onder dit Luxemburgse bedrijf. IptiQ is overigens al veel langer actief in onder andere Engeland en Duitsland.

Vanaf 2021 is Promovendum net als Besured weer terug ondergebracht bij VGZ.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 362,
3300 AJ Dordrecht

Promovendum opzeggen

Als je met een Promovendum verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Promovendum of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Promovendum? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Promovendum? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Promovendum

Cor Boelhouwers

Promovendum: slecht.

Ik wacht al ruim twee maanden op afhandeling autoschade van 26 maart. Het duurt steeds een week voor je antwoord krijgt op een email.
Zaken lopen mis met taxateur, stukken worden niet doorgestuurd. Er wordt in e-mails steeds van alles beloofd, maar er gebeurt niks.

Ik ben inderdaad door medewerker gebeld, afgelopen maandag over deze review en hij beloofde mij, vandaag, vrijdag 11 juni terg te bellen.
Is niet gebeurd.

Ik zou zeggen:
We rijden minder met z'n allen, maar ga niet naar Promovendum.