Promovendum

Klantenservice:

078-648 13 00
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:30.

Promovendum richt zich met de verzekeringen op hoger opgeleiden. Men kan deze doelgroep een lager premie bieden omdat volgens de statistieken blijkt dat hoger opgeleiden minder schade maken, aldus Promovendum zelf. Voor de schadeverzekeringen worden alleen mensen met minimaal een havo of vwo opleiding geaccepteerd. Voor de zorgverzekering wordt iedereen geaccepteerd.

De achtergrond van Promovendum

Promovendum was tot 2018 een label van VGZ, maar valt tegenwoordig onder iptiQ, een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. Ook de labels Besured en National Acedemic vallen onder dit Luxemburgse bedrijf. IptiQ is overigens al veel langer actief in onder andere Engeland en Duitsland.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 362,
3300 AJ Dordrecht

Vergelijk zorgverzekeringen 2020Vergelijken

Vergelijk alle autoverzekeringenVergelijken

Zorgverzekering van Promovendum

Promovendum zorgpolis aanbieding
Naturapolis

basisverzekering
met € 385 eigen risico

€ 115,50 p/mnd

1

Promovendum opzeggen

Als je met een Promovendum verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Promovendum of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Promovendum? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Promovendum? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Promovendum

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Promovendum. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Promovendum? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!