Besured zorgverzekering

Besured logo

Klantenservice:

078-611 81 11
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:30.

Besured is een aanbieder van zorgverzekeringen die zich specifiek richt op studenten en jonge professionals. De verzekeringsproducten van Besured sluiten dan ook aan bij de levensstijl van jongeren. Een goede zorgverzekering voor een voordelig tarief, dit wordt bereikt door efficiënt te werken en collectief in te kopen. Overigens ben je ook welkom als je geen student of jongere meer bent, maar de verzekering toch prima bij jou vindt passen.

De achtergrond van Besured

Besured is een initiatief van National Academic en Young Capital. De risicodrager was tot en met het verzekeringsjaar 2020 iptiQ, een Europese verzekeraar die actief is in onder meer Duitsland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Ook voor Promovendum was iptiQ de risicodrager. Vanaf 2021 zijn de zorgverzekeringen van beide verzekeraars ondergebracht bij VGZ.

Naast zorgverzekeringen heeft Besured ook startershypotheken en een verzekeringspakket voor studenten met daarin een reisverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

Overige gegevens

Postadres:
Laan der Verenigde Naties 9
3316AK Dordrecht

Aantal klanten: +/- 145.000

Besured opzeggen

Een Nederlandse zorgverzekering is verplicht voor iedere inwoner van Nederland of wie in Nederland werkt. Opzeggen van je Besured zorgverzekering kan daarom alleen in speciale gevallen, bijvoorbeeld als je naar het buitenland gaat verhuizen of gaat werken in het buitenland.

Daarnaast kun je ieder kalenderjaar wisselen van zorgverzekering en op dat moment dus kiezen voor een andere zorgverzekeraar. Je kunt een andere verzekeraar kiezen vanaf half november tot en met 31 december. In dat geval hoef je Besured niet zelf op te zeggen, dit doet de nieuwe zorgverzekeraar voor jou.

Als je op 31 december nog geen keuze hebt kunnen maken dan kun je Besured zelf opzeggen en je in januari ook nog aanmelden bij een andere zorgverzekeraar. Dit kan echter alleen als je Besured vóór 1 januari hebt opgezegd.

Opzeggen kan online of via de klantenservice.

Ervaringen met Besured? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Besured? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Besured

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Besured. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Besured? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!