Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad logo

Klantenservice:

079 - 3 204 204

Klaverblad heeft een breed aanbod van verzekeringsproducten voor zowel consumenten als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Voor particulieren betreft dit onder meer verzekeringen op het gebied van wonen, gezin, vervoer en recreatie. Klaverblad werkt samen met onafhankelijke assurantiekantoren, maar de meeste verzekeringen zijn ook direct online af te sluiten.

De achtergrond van Klaverblad Verzekeringen

De geschiedenis van Klaverblad gaat terug tot 1850. Een notaris in Oudewater begon in dat jaar de Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij die roerende goederen van veehouders en landbouwers verzekerde.

Later ging deze maatschappij samenwerken met drie andere verzekeraars en waren ze dus met z’n vieren. Dit getal vier was ook de inspiratie voor een gezamenlijk logo: een klavertjevier. Later was dit logo weer de inspiratie voor de huidige naam Klaverblad Verzekeringen.

Klaverblad is altijd een zelfstandige verzekeraar gebleven. Ze zijn niet de grootste, maar ook niet de kleinste. Door deze onafhankelijkheid en een niet te grote organisatie zijn de lijnen naar de klanten kort en staat hun belang op de eerste plaats.

Zo krijg je bijvoorbeeld direct een medewerker aan de lijn als je Klaverblad belt. Keuzemenu’s vind men namelijk onpersoonlijk en niet klantvriendelijk. In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars scoort Klaverblad dan ook altijd goed.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 3012
2700 KV Zoetermeer

Opgericht: 1850

Klaverblad op Wikipedia

Klaverblad opzeggen

Als je met een Klaverblad verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Klaverblad of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Klaverblad? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Klaverblad? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Klaverblad

Lotte de Geus

Ik ben als zzp'er al jaren voor aov en mijn auto verzekerd bij Klaverblad. Met arbeidsongeschiktheid gelukkig nog geen ervaring, maar toen ik laatst een akkefietje met de auto had is dat keurig afgehandeld.