HEMA autoverzekering uitstekend getest

De HEMA autoverzekering is in mei 2022 als één van de beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Volgens de Consumentenbond blinkt de verzekering uit doordat deze flexibel opzegbaar is en goede hulpverlening in het buitenland biedt. In deze test scoort de HEMA autoverzekering op alle dekkingen hoog:

HEMA autoverzekering Testoordeel
WA 8,8
Beperkt Casco 8,2
Allrisk 8,5

Overstappen naar de HEMA autoverzekering met behoud van no-claim korting

Als je een autoverzekering bij de HEMA afsluit of overstapt van een andere verzekeraar, dan neem je de reeds opgebouwde schadevrije jaren gewoon mee. Hoe meer jaren je hebt gereden zonder dat je schade hebt geclaimd, hoe hoger je zogenoemde no-claim korting. Deze korting kan zelfs oplopen tot maar liefst 80 procent. Dat is mooi meegenomen ondanks de toch al scherpe premie van de HEMA autoverzekering!

De HEMA autoverzekering scoort op alle dekkingen uitstekend

Het is niet de eerste keer dat de HEMA autoverzekeringen zo goed worden beoordeeld in de test van de Consumentenbond. Bij deze test die ieder half jaar wordt gehouden staat de HEMA autoverzekering steevast in de bovenste regionen.

Speciaal om deze goede waarderingen te vieren geeft HEMA verzekeringen nu bij ieder nieuw afgesloten polis een HEMA cadeaukaart die kan worden besteed in de HEMA winkels! De waarde van deze cadeaukaart is afhankelijk van de dekking die je kiest:

Dekking Waarde cadeaukaart
WA € 50
Beperkt Casco € 75
Allrisk € 100

Lees ook hier onze blog over kiezen tussen de verschillende dekkingen.

HEMA HEMA Autoverzekering

HEMA Autoverzekering

BEKIJK DIT PRODUCT

De WA autoverzekering van HEMA is als beste getest door de Consumentenbond.

HEMA HEMA Autoverzekering

AANBEVOLEN