HEMA autoverzekering als beste getest door de Consumentenbond

De HEMA WA autoverzekering is onlangs als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Volgens de Consumentengids blinkt de verzekering uit doordat deze flexibel opzegbaar is en goede hulpverlening in het buitenland biedt. De score in deze test is met een 8,4 de hoogste. De klanten van HEMA verzekeringen beoordelen de producten gemiddeld met maar liefst een 8,6. De verzekeringen van HEMA staan bekend om de scherpe premies, uitgebreide dekkingen en goede service.

Overstappen met behoudt van no-claim korting

Als je een autoverzekering bij de HEMA afsluit of overstapt van een andere verzekeraar, dan neem je de reeds opgebouwde schadevrije jaren gewoon mee. Hoe meer jaren je hebt gereden zonder dat je schade hebt geclaimd, hoe hoger je zogenoemde no-claim korting. Deze korting kan zelfs oplopen tot maar liefst 80 procent. Dat is mooi meegenomen ondanks de toch al scherpe premie van de HEMA autoverzekering!

WA dekking voldoende voor oudere auto’s

WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Bij een autoverzekering betekent dit dat je bent verzekerd voor schade die door jouw schuld is ontstaan bij anderen. Maar als je bij een aanrijding ook zelf schade hebt, dan wordt dat niet vergoed door de verzekering.

Hiermee is WA dekking dus met name geschikt voor auto’s waarvan de dagwaarde niet meer zo hoog is. Wanneer je voor enkel WA dekking moet kiezen hangt ook van je persoonlijke situatie af. Als je auto total loss is, kun je dan de vervangingskosten prima zelf financieel dragen? Dan kun je eerder voor de HEMA autoverzekering met WA dekking kiezen. Maar als je financieel krap zit en je niet zonder auto kan, dan is het wellicht beter de auto nog even langer Beperkt Casco of All Risk verzekerd te houden.

Lees ook hier onze blog over kiezen tussen de verschillende dekkingen.

HEMA HEMA Autoverzekering

HEMA Autoverzekering

BEKIJK DIT PRODUCT

De WA autoverzekering van HEMA is als beste getest door de Consumentenbond.

HEMA HEMA Autoverzekering