Shell Energy

Shell Energy logo

Klantenservice:

085 208 7007
Op werkdagen van 9.00 tot 17.00.

Het olieconcern Shell behoeft waarschijnlijk geen verdere toelichting, het is alom bekend van de onder andere de tankstations. Waarschijnlijk minder bekend is dat Shell tegenwoordig ook stroom en gas levert aan consumenten thuis. Onder de naam Shell Energy levert de maatschappij sinds 2022 energie aan Nederlandse huishoudens.

De stroom die Shell Energy levert is voor 100 procent duurzame stroom en komt uitsluitend van Nederlandse windmolens en zonnepanelen. Het gas is gewoon gas, maar hierbij kun je kiezen voor CO2 gecompenseerd gas, wat betekent dat je iets extra betaalt voor investeringen in duurzame projecten die de uitstoot van CO2 tegengaan.

Voordelen voor elektrische autorijders

Van oudsher zijn autorijders een belangrijke klantengroep van Shell. Om deze klanten ook in de toekomst aan zich te binden krijgen elektrische autorijders 30 procent korting bij de meer dan 275.000 Shell Recharge snelladers in Nederland, als zij klant zijn bij Shell Energy. Daarnaast kunnen deze klanten 150 euro korting krijgen op een slimme thuislader van Shell.

De achtergrond van Shell Energy

Shell Energy is sinds 2022 actief op de Nederlandse energiemarkt voor consumenten. In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland begeeft men zich echter als langere tijd in deze markt.

Met het leveren van uitsluitend duurzame energie wil Shell werk maken van de energietransitie. Voor dit doel investeert men in zonne- en windenergie door heel Nederland en windmolenparken op de Noordzee.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Shell Energy Retail B.V.
Postbus 1222
3000BE Rotterdam

Opgericht: 2021

Shell Energy op Wikipedia

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Shell Energy opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Shell Energy niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Shell Energy is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Shell Energy.

Ervaringen met Shell Energy? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Shell Energy? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Shell Energy

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Shell Energy. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Shell Energy? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!