Energie VanOns

Energie VanOns is er van overtuigd dat de toekomst van energie volledig duurzaam én lokaal zal zijn. Daarom krijg je bij deze energieleverancier nu al gegarandeerd groene stroom uit jouw eigen regio. Hiervoor werkt met samen met ruim honderd zelfstandige energiecoöperaties voornamelijk in het noorden van het land, maar ook daarbuiten.

Dat Energie VanOns inderdaad volledig groen is bewijst overigens de positie in de jaarlijkse duurzaamheidslijst van onder andere WISE, de Consumentenbond en Greenpeace. Hierin staan men steevast bovenaan, samen met onder meer Pure Energie.

De achtergrond van Energie VanOns

Energie VanOns is ontstaan in 2014 als Noordelijk Lokaal Duurzaam. Dit energiebedrijf dat zich vooral richtte op de provincies Friesland, Groningen en Drenthe had zich tot doel gesteld om lokaal opgewekte energie ook lokaal te leveren.

In 2018 veranderde de naam van Noordelijk Lokaal Duurzaam in Energie VanOns. Deze naam sluit beter aan bij de huidige activiteiten en het leveringsgebied, wat inmiddels heel Nederland is.

Meer dan alleen energie

VanOns doet meer dan alleen het leveren van energie, men is ook op andere gebieden van duurzaamheid actief. Zo is er ook Mobiliteit VanOns, een project met elektrische deelauto’s. Uiteraard rijden deze elektrische auto’s volledig op stroom van Energie VanOns.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen

Opgericht: 2014

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Energie VanOns opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Energie VanOns niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Energie VanOns is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Energie VanOns.

Ervaringen met Energie VanOns? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Energie VanOns? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Energie VanOns

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Energie VanOns. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Energie VanOns? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!