Pure Energie vergelijken

Klantenservice:

088-1013000
Werkdagen van 8:30 tot 17:00

Pure Energie wil Nederland verduurzamen met groene stroom uit zon en wind. Ons land groener maken, dat is de missie van Pure Energie. Het bedrijf levert duurzame energie uit windmolens en zonnepanelen, dat is volgens eigen zeggen de bron voor nieuwe positieve energie. Groener dan groen met Pure Energie.

Pure Energie geschiedenis

Pure Energie is onderdeel van Raedthuys Groep, een bedrijf dat al sinds 1995 actief is op de energiemarkt, vooral als ontwikkelaar en beheerder van windmolenparken. In 2012 is Raedthuys gestart met Pure Energie voor levering aan eindklanten.

In 2018 werd Pure Energie door Wise beoordeeld met een 10 op het gebied van duurzaamheid. Tevens werd men in 2018, net als de 5 voorgaande jaren door de Consumentenbond uitgeroepen als groenste energieleverancier. Deze eerste plaats deelt men overigens met een aantal andere energiebedrijven.

Video: groene stroom van Pure Energie

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Pure Energie
Hengelosestraat 569
7521AG Enschede

Opgericht: 2012

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Alle aanbiedingen van Pure Energie

Pure Energie aanbieding
1 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

Extra voordeel:

€ 70,00
korting / cashback

1
Pure Energie aanbieding
3 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

Extra voordeel:

€ 210,00
korting / cashback

2
Pure Energie aanbieding
Variabel

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

3

Pure Energie opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Pure Energie niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Pure Energie is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Pure Energie.