Pure Energie vergelijken

Pure Energie wil Nederland verduurzamen met groene stroom uit zon en wind. Ons land groener maken, dat is de missie van Pure Energie. Het bedrijf levert duurzame energie uit windmolens en zonnepanelen, dat is volgens eigen zeggen de bron voor nieuwe positieve energie. Groener dan groen met Pure Energie.

Pure Energie geschiedenis

Pure Energie is onderdeel van Raedthuys Groep, een bedrijf dat al sinds 1995 actief is op de energiemarkt, vooral als ontwikkelaar en beheerder van windmolenparken. In 2012 is Raedthuys gestart met Pure Energie voor levering aan eindklanten.

In 2019 werd Pure Energie (opnieuw) door Wise beoordeeld met een 10 op het gebied van duurzaamheid. Tevens werd men in 2018, net als de 5 voorgaande jaren door de Consumentenbond uitgeroepen als groenste energieleverancier. Deze eerste plaats deelt men overigens met een aantal andere energiebedrijven, waaronder om | nieuwe energieEasyEnergy en Energie VanOns.

Video: groene stroom van Pure Energie.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Pure Energie
Hengelosestraat 569
7521AG Enschede

Opgericht: 2012

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Pure Energie opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Pure Energie niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Pure Energie is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Pure Energie.

Ervaringen met Pure Energie? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Pure Energie? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Pure Energie

Henri van Baar

Kleinschallig energiebedrijf, dat merk je met hun service. Ik heb zonnepanelen en ze leggen je goed uit hoe het werkt met terugleveren enzovoort.

Yvonne Broers

Fijn energiebedrijf. Toen ik zonnepanelen kreeg overgestapt naar Pure, zij hebben mij prima geholpen met het aanmelden en administratieve gedoe rondom de zonnepanelen.