Coolblue Energie

Coolblue Energie is onderdeel van de gelijknamige bekende webwinkel. Met de 100% groene energie van Coolblue profiteer je van scherpe tarieven voor gas en licht en van een aantrekkelijke welkomstbonus. Daarnaast krijg je als energieklant ook regematig interessante kortingen op energiebesparende apparaten in de webwinkel. Deze worden dan vervolgens door Coolblue Energie afgeleverd en zo ingeregeld dat je er de maximale besparing uit zult halen!

De achtergrond van Coolblue Energie

Het energiebedrijf van Coolblue zag in januari 2021 het levenslicht. Hiervoor werd onder meer ServiceHouse overgenomen, een bedrijf dat slimme energieoplossingen ontwikkelt en in de markt zet. ServiceHouse beschikte ook over een aantal eigen windmolens, waarvan nu de energie van Coolblue voor een gedeelte vandaan komt.

Helemaal nieuw was de energiemarkt niet voor Coolblue. Sinds 2019 verkoopt men namelijk ook al zonnepanelen inclusief installatie door eigen monteurs. Het oprichten van een nieuwe energieleverancier noemde men dan ook een logisch gevolg.

Alleen groene stroom en gecompenseerd gas

Eën van de doelstelling van Coolblue is de wereld een beetje duurzamer maken. Het spreekt daarom voor zich dat alleen groene stroom, afkomstig van Nederlandse windmolens en zonnepanelen, wordt geleverd.

Daarnaast wordt de CO2-uitstoot van het geleverde gas gecompenseerd door te investeren in bosprojecten, voornamelijk in latijns-Amerika.

Bekijk onderstaande video voor een korte introductie van Coolblue Energie.

Introductie Coolblue Energie.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Opgericht: 2021

Coolblue Energie op Wikipedia

Acties van Coolblue Energie

Coolblue Energie 1 Jaar Zeker
1 Jaar Zeker

Groene Nederlandse stroom
en gas
1 jaar, half jaar of kwartaal vast

  • 100% groene stroom!

Nu € 200 Coolblue tegoed!

Nu 200 euro tegoed voor de Coolblue webshop bij een 1 jarig contract!
Bovenop tot 250 euro korting op energiebesparende producten!


ACTIE

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Coolblue Energie opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Coolblue Energie niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Coolblue Energie is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Coolblue Energie.

Ervaringen met Coolblue Energie? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Coolblue Energie? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Coolblue Energie

Sanne Kamstra

Ik heb mij vandaag aangemeld voor energie van Coolblue. Volgende maand ga ik over! Zal mij benieuwen, ik heb wel alvast 5 sterren gegeven want ik heb de goede service van Coolblue al diverse keren mogen ervaren :)