Vrijopnaam energie

Vrijopnaam logo

Klantenservice:

085-30 32 652
Werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Vrijopnaam is de naam van een energieleverancier die als missie het versnellen en faciliteren van de energietransitie heeft. Het is daarom vanzelfsprekend dat Vrijopnaam 100% duurzame energie levert, dit is energie van de zon, opgewekt door zonnepanelen van jezelf of andere Nederlanders.

Je eigen zonnepanelen in een zonnepark

Als je zelf geen zonnepanelen hebt en daar ook geen geschikt woning voor hebt, dan kun je investeren in zonnepanelen in één van de eigen zonneparken van Vrijopnaam. Men heeft deze parken door het hele land, je kunt het park voor jouw zonnepanelen zelf kiezen. De opbrengst van deze zonnepanelen kun je realtime zien via een app en wordt direct in mindering gebracht op je energierekening.

De achtergrond van Vrijopnaam

Bij de naam Vrijopnaam denk je wellicht eerder aan de huizenmarkt, waarbij de prijs van een woning die vrij op naam wordt verkocht inclusief alle bijkomende kosten is. Bij deze energieleverancier geldt hetzelfde principe: alles in inclusief in de tarieven.

Vrijopnaam energie is in 2016 opgericht door drie ondernemers met eenzelfde ideaal, namelijk het vinden van een oplossing om iedereen zijn eigen energie te laten opwekken.

Een 10 voor groene stroom

Ieder jaar onderzoeken een aantal organisaties waaronder de Consumentenbond en Greenpeace hoe de energieleveranciers het doen op het gebied van duurzaamheid. Hieruit ontstaat een ranglijst waarbij Vrijopnaam samen met onder andere Pure Energie, EasyEnergy en om | nieuwe energie de hoogste score haalt, namelijk rapportcijfer 10.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Opgericht: 2016

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Vrijopnaam opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Vrijopnaam niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Vrijopnaam is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Vrijopnaam.

Ervaringen met Vrijopnaam? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Vrijopnaam? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Vrijopnaam

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Vrijopnaam. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Vrijopnaam? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!