Greenchoice vergelijken

greenchoice duurzame energie

Klantenservice:

010-4782326
Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.
Op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Greenchoice is een energiebedrijf dat uitsluitend groene duurzame energie levert aan particuliere en zakelijke klanten. Tevens investeert men in groene stroomprojecten in Nederland. De levering van aardgas wordt door Greenchoice gecompenseerd door het beschermen van bossen en planten van nieuwe bomen. Men steunt ook projecten van o.a. Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.

Greenchoice geschiedenis

Greenchoice werd in 2001 opgericht en was de eerste Nederlandse energieleverancier die uitsluitend groene stroom leverde. In 2007 kocht energiemaatschappij Eneco 30% aandelen van het bedrijf. Sinds 2008 levert het bedrijf ook gas aan klanten. De CO2 uitstoot van het gas compenseert men door het aanplanten en beschermen van bossen in o.a. Brazilië, Peru en Tanzania.

In 2018 nam Greenchoice energieleverancier Qurrent over, dit was eveneens een energiebedrijf dat uitsluitend duurzame energie leverde.

In 2015 en 2016 werd Greenchoice als beste getest door de Consumentenbond. In 2018 won het bedrijf voor de 6e keer op rij de Gaslicht Award, deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de leverancier die de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt.

De Greenchoice bosprojecten.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Kruisplein 15
3014DB Rotterdam

Opgericht: 2001

Greenchoice op Wikipedia

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Greenchoice opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Greenchoice niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Greenchoice is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Greenchoice.