Greenchoice vergelijken

Greenchoice is een energiebedrijf dat uitsluitend groene duurzame energie levert aan particuliere en zakelijke klanten. Tevens investeert men in groene stroomprojecten in Nederland. De levering van aardgas wordt door Greenchoice gecompenseerd door het beschermen van bossen en planten van nieuwe bomen. Men steunt ook projecten van o.a. Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten.

Greenchoice geschiedenis

Greenchoice werd in 2001 opgericht en was de eerste Nederlandse energieleverancier die uitsluitend groene stroom leverde. In 2007 kocht energiemaatschappij Eneco 30% aandelen van het bedrijf. Sinds 2008 levert het bedrijf ook gas aan klanten. De CO2 uitstoot van het gas compenseert men door het aanplanten en beschermen van bossen in o.a. Braziliƫ, Peru en Tanzania.

In 2018 nam Greenchoice energieleverancier Qurrent over, dit is eveneens een energiebedrijf dat uitsluitend duurzame energie levert. Qurrent blijft vooralsnog onder de eigen merknaam opereren.

In 2015 en 2016 werd Greenchoice als beste getest door de Consumentenbond. In 2018 won het bedrijf voor de 6e keer op rij de Gaslicht Award, deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de leverancier die de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt.

De Greenchoice bosprojecten.

greenchoice duurzame energie
Bedrijfsnaam: Greenchoice
Opgericht: 2001
Website: www.greenchoice.nl

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Klantenservice

Telefoon:
010-4782326
Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.
Op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Postadres:
Kruisplein 15
3014DB Rotterdam

Greenchoice opzeggen

Greenchoice op Wikipedia

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Alle aanbiedingen van Greenchoice

Greenchoice aanbieding
3 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

1
Greenchoice aanbieding
1 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

2
Greenchoice aanbieding
5 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

3
Greenchoice aanbieding
Variabel

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

4

Nieuws over Greenchoice

Greenchoice opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Greenchoice niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Greenchoice is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Greenchoice of maak gebruik van de handige opzegservice via onderstaande link.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen