Greenchoice vergelijken

Greenchoice is een energiebedrijf dat uitsluitend groene duurzame energie leveret aan particuliere en zakelijke klanten. Tevens investeert men in groenestroomprojecten in Nederland. De levering van aardgas wordt door Greenchoice gecompenseerd door het beschermen van bossen en planten van nieuwe bomen. Men steunt ook projecten van o.a. staatsbosbeheer en natuurmonumenten.

Check de deals op jouw adres!
Check de deals op jouw adres!
greenchoice duurzame energie
Bedrijfsnaam: Greenchoice
Opgericht: 2001
Website: www.greenchoice.nl

Greenchoice op Wikipedia

Meer over Greenchoice

Abonnementen en acties

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Energie vergelijken

Waarom adres opgeven?

Greenchoice aanbiedingen

Geschiedenis Greenchoice

Greenchoice werd in 2001 opgericht en was de eerste Nederlandse energieleverancier die uitsluitend groene stroom leverde. In 2007 kocht energiemaatschappij Eneco 30% aandelen van het bedrijf. Sinds 2008 levert het bedrijf ook gas aan klanten. De CO2 uitstoot van het gas compenseert men door het aanplanten en beschermen van bossen in o.a. Brazilië, Peru en Tanzania.

In 2018 nam Greenchoice energieleverancier Qurrent over, dit is eveneens een energiebedrijf dat uitsluitend duurzame energie levert. Qurrent blijft vooralsnog onder de eigen merknaam opereren.

In 2015 en 2016 werd Greenchoice als beste getest door de Consumentenbond. In 2018 won het bedrijf voor de 6e keer op rij de Gaslicht Award, deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de leverancier die de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt.

De Greenchoice bosprojecten.

Klantenservice Greenchoice

Telefoon:
010-4782326
Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.
Op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Postadres:
Kruisplein 15
3014DB Rotterdam

Alternatieven voor Greenchoice

Zoek je een alternatief voor je Greenchoice aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Greenchoice opzeggen

Wil je je abonnement bij Greenchoice opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.

Nieuws over Greenchoice