Vandebron vergelijken

Klantenservice:

088-0444555
op werkdagen tussen 9.00 tot 18.00 uur

Vandebron heeft als missie toe te werken naar een volledig duurzaam energienet. Men levert stroom die alleen groen én lokaal is opgewekt. Als klant kun je zelf kiezen van welke bron jouw stroom afkomstig is. Het gas dat Vandebron levert is gewoon aardgas, maar men compenseert de CO2 uitstoot hiervan.

De geschiedenis van Vandebron

Vandebron is opgericht in 2013 en men levert energie sinds 2014. De stroom die men aan huishoudens levert is afkomstig van particuliere duurzame energiebronnen, voornamelijk via zonnepanelen. In 2016 had men zo'n 100.000 klanten.

In 2019 is Vandebron overgenomen door Essent. Het bedrijf blijft echter autonoom onder de eigen naam opereren.

In 2016 werd Vandebron door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste en één van de groenste energieleveranciers.

Informatievideo over Vandebron

Vandebron Fast Charging Network

Langs de A12 bij een Shell tankstation heeft Vandebron een eigen snellaadstation voor elektrische auto's.

Vandebron fast charging network

Vandebron snellaadstation langs de A12

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Herengracht 545
1017BW Amsterdam

Opgericht: 2013

Vandebron op Wikipedia

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Vandebron opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Vandebron niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Vandebron is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Vandebron.

Ervaringen met Vandebron? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Vandebron? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Vandebron

JG Kootstra

Ik had een 1-jarig contract afgesloten met een welkomstbonus van € 230. Vervolgens het hele jaar door keurig 12 termijnen betaald. Krijg ik de afrekening, zie ik de welkomstbonus niet terug. En vervolgens niet meer reageren. Waardeloze service is het.