Powerpeers vergelijken

Klantenservice:

020-2202300
Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00.

Powerpeers noemt zichzelf meer een platform dan energieleverancier. Een platform waar opwekkers en afnemers van duurzame energie samenkomen. Bij Powerpeers kies je zelf de duurzame energiebronnen waarvan jij je energie wilt afnemen. Dat kan ook een bekende van jou zijn die zonnepanelen heeft en eveneens is aangesloten bij Powerpeers.

Powerpeers Geschiedenis

Powerpeers is ontstaan in 2016 en presenteert zich als een deelplatform voor energie. Iedereen kan zich echter aanmelden als klant, ook als je zelf geen energie opwekt. Powerpeers is onderdeel van Vattenfall, waar ook Nuon deel van uitmaakt. Beide energieleveranciers opereerden echter tot halverwege 2019 zelfstandig.

Powerpeers wordt Vattenfall

In juli 2019 kondigde Vattenfall aan dat in navolging van Nuon ook het merk Powerpeers hernoemd zal worden naar de naam van het moederbedrijf. Dit zal net als bij Nuon geleidelijk gebeuren, eerst worden nog beide namen gebruikt, maar uiteindelijk zal de naam Powerpeers helemaal verdwijnen.

De missie van Powerpeers

Powerpeers gelooft dat iedereen een verschil kan maken in de energietransitie naar duurzame energie. Dit wil men bewerkstelligen door energieafnemers en duurzame energieopwekkers bij elkaar te brengen. Energie delen door middel van het platform, waar jij als klant zelf kunt bepalen waar jouw energie vandaan komt. Heb je familie, vrienden of collega's die zelf energie opwekken met zonnepanelen? Of heeft een boer in jouw woonplaats windmolens geplaatst? Als zij ook zijn aangesloten op het platform van Powerpeers, dan kun je er eenvoudig voor kiezen hun energie af te nemen!

Onderstaande video laat zien hoe dit werkt.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 22214
1100CE Amsterdam-Zuidoost

Opgericht: 2016

Acties van Powerpeers

Powerpeers 1 of 3 jaar vast tarief
1 of 3 jaar vast tarief

Groene stroom uit Nederland
&
CO2 gecompenseerd gas

Extra voordeel:

1 of 3 jaar zeker van vast laag tarief!


ACTIE

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Powerpeers opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Powerpeers niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Powerpeers is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Powerpeers.

Ervaringen met Powerpeers? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Powerpeers? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Powerpeers

Willem de Jong

3 maanden geleden overgestapt naar Powerpeers, tot nu toe zeer tevreden. Het overstappen ging makkelijk en snel, de prijzen zijn zeer concurrerend, de telefonische bereikbaarheid is goed en de medewerkers zijn adequaat en vriendelijk.
Wat ook erg leuk is, is dat je zelf meerdere lokale groene energiebronnen kunt uitkiezen. Daarnaast is Powerpeers een betrouwbare partij, zij zijn namelijk onderdeel van Vattenfall en hebben tijdens de explosie van de gasprijzen hun prijzen niet verhoogd en geen contracten stopgezet.