Powerpeers vergelijken

Powerpeers

Klantenservice:

020-2202300
Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00.

Powerpeers noemt zichzelf meer een platform dan energieleverancier. Een platform waar opwekkers en afnemers van duurzame energie samenkomen. Bij Powerpeers kies je zelf de duurzame energiebronnen waarvan jij je energie wilt afnemen. Dat kan ook een bekende van jou zijn die zonnepanelen heeft en eveneens is aangesloten bij Powerpeers.

Powerpeers Geschiedenis

Powerpeers is ontstaan in 2016 en presenteert zich als een deelplatform voor energie. Iedereen kan zich echter aanmelden als klant, ook als je zelf geen energie opwekt. Powerpeers is onderdeel van Vattenfall, waar ook Nuon deel van uitmaakt. Beide energieleveranciers opereerden echter tot halverwege 2019 zelfstandig.

Powerpeers wordt Vattenfall

In juli 2019 kondigde Vattenfall aan dat in navolging van Nuon ook het merk Powerpeers hernoemd zal worden naar de naam van het moederbedrijf. Dit zal net als bij Nuon geleidelijk gebeuren, eerst worden nog beide namen gebruikt, maar uiteindelijk zal de naam Powerpeers helemaal verdwijnen.

De missie van Powerpeers

Powerpeers gelooft dat iedereen een verschil kan maken in de energietransitie naar duurzame energie. Dit wil men bewerkstelligen door energieafnemers en duurzame energieopwekkers bij elkaar te brengen. Energie delen door middel van het platform, waar jij als klant zelf kunt bepalen waar jouw energie vandaan komt. Heb je familie, vrienden of collega's die zelf energie opwekken met zonnepanelen? Of heeft een boer in jouw woonplaats windmolens geplaatst? Als zij ook zijn aangesloten op het platform van Powerpeers, dan kun je er eenvoudig voor kiezen hun energie af te nemen!

Onderstaande video laat zien hoe dit werkt.

Hoe Powerpeers werkt.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 22214
1100CE Amsterdam-Zuidoost

Opgericht: 2016

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Alle aanbiedingen van Powerpeers

Powerpeers aanbieding
1 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

Extra voordeel:

€ 50,00
korting / cashback

Tot € 50,- korting

1
Powerpeers aanbieding
3 jaar vast

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

2
Powerpeers aanbieding
Variabel

Groene stroom uit Nederland
&
Groen gas

3

Powerpeers opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Powerpeers niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Powerpeers is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Powerpeers.