NextEnergy

Klantenservice:

030-203 5800
Op werkdagen van 9:00 tot 15:00.

NextEnergy is een energieleverancier die dynamische energiecontracten aanbiedt. Dit betekent dat je tarief voor stroom per uur veranderd en dat voor gas per dag. Stroom en gas wordt geleverd tegen inkoopprijzen, NextEnergy rekent hier geen winstmarge overheen, men verdient alleen aan de vaste abonnementsprijs van maximaal 10 euro die je per maand betaalt.

De achtergrond van NextEnergy

NextEnergy is opgericht in 2022 en is een initiatief van de ondernemers Gijs Wubbe en Frederick Op de Beeck. Beide ondernemers hadden al jarenlange ervaring in de energiesector, maar vonden juist in deze tijden van onder andere capaciteitsproblemen op het stroomnet, het gebruik van energie veel slimmer moest kunnen.

Met dynamische energietarieven worden afnemers gestimuleerd op het verbruik af te stemmen op het aanbod op het net. Als er veel stroom beschikbaar is en weinig vraag zijn de tarieven laag, bij een overcapaciteit soms zelfs gratis. Is er minder beschikbaar, dan is het tarief hoog.

Maar NextEnergy wil meer doen, onder andere door het gebruik van slimme technieken die apparatuur automatisch laten werken op tijden dat de energie goedkoop is.

Doordat NextEnergy geen winst maakt op de energie zelf heeft het geen belang bij jouw verbruik. De focus van de energieleverancier ligt dan ook volledig op het zuinig omgaan met energie.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
Europalaan 500 Z.1.5
3526 KS, Utrecht

Opgericht: 2022

Acties van NextEnergy

NextEnergy Dynamisch inkooptarief
Dynamisch inkooptarief

Groene stroom en gas
tegen inkoop-dagtarief
altijd opzegbaar


ACTIE

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

NextEnergy opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je NextEnergy niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij NextEnergy is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van NextEnergy.

Ervaringen met NextEnergy? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met NextEnergy? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over NextEnergy

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor NextEnergy. Heb jij ervaring met de diensten en producten van NextEnergy? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!