Energiedirect vergelijken

Energiedirect is een bedrijf dat stroom en gas levert aan consumenten en bedrijven. Voordelige groene stroom en gas zonder poespas, dat is het motto van het bedrijf. Men geeft geen dure cadeaus of overbodige extra's weg, maar gewoon een lage prijs voor de klant.

Energiedirect geschiedenis

Energiedirect.nl is in 2002 opgericht als dochteronderneming van Essent. Men opereert echter zelfstanding in de energiemarkt. Sinds 2016 is Energiedirect net als Essent onderdeel van het Duitse Innogy.

Sinds 1 juli 2016 is Energiedirect hoofdsponsor van de Eindhovense voetbalclub PSV. Hiermee wil Energiedirect een boost geven aan de naamsbekendheid in Nederland.

In 2017 heeft Energiedirect een eigen app gelanceerd met de naam Regelneef. Deze app geeft je inzicht in je energieverbruik en je kunt desgewenst je voorschot maandbedrag aanpassen.
Ook heeft het bedrijf de app Tankey, deze app geeft een korting van 5 cent per liter bij zo'n 200 tankstations in Nederland.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 757
5201 AT Den Bosch

Opgericht: 2002

Energiedirect op Wikipedia

Acties van Energiedirect

Energiedirect 1, 2 of 3 jaar vast tarief
1, 2 of 3 jaar vast tarief

Groene stroom
&
standaard gas

Extra voordeel:

Tot 240 euro korting / cashback!


ACTIE

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Energiedirect opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Energiedirect niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Energiedirect is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Energiedirect.

Ervaringen met Energiedirect? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Energiedirect? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Energiedirect

Karel

Beste Marit,
Wel eens gehoord van een "sigaar uit eigen doos"?

Marit

Ik ben voor de 3e keer in 5 jaar overgestapt naar Energie direct. Stroom is stroom en gas is gas en het komt door dezelfde leidingen, dus het product is bij iedere leverancier hetzelfde volgens mij. Wat mij overrhaalt is dat energie direct altijd een hoge premie voor nieuwe klanten geeft.