Energiedirect vergelijken

Klantenservice:

0900-3347328
Op werkdagen van 9:00 tot 16:00.

Energiedirect is een bedrijf dat stroom en gas levert aan consumenten en bedrijven. Voordelige groene stroom en gas zonder poespas, dat is het motto van het bedrijf. Men geeft geen dure cadeaus of overbodige extra's weg, maar gewoon een lage prijs voor de klant.

Energiedirect geschiedenis

Energiedirect.nl is in 2002 opgericht als dochteronderneming van Essent. Men opereert echter zelfstanding in de energiemarkt. Sinds 2016 is Energiedirect net als Essent onderdeel van het Duitse Innogy.

Sinds 1 juli 2016 is Energiedirect hoofdsponsor van de Eindhovense voetbalclub PSV. Hiermee wil Energiedirect een boost geven aan de naamsbekendheid in Nederland.

In 2017 heeft Energiedirect een eigen app gelanceerd met de naam Regelneef. Deze app geeft je inzicht in je energieverbruik en je kunt desgewenst je voorschot maandbedrag aanpassen.
Ook heeft het bedrijf de app Tankey, deze app geeft een korting van 5 cent per liter bij zo'n 200 tankstations in Nederland.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 757
5201 AT Den Bosch

Opgericht: 2002

Energiedirect op Wikipedia

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Alle aanbiedingen van Energiedirect

Energiedirect aanbieding
Cashback tour - Laag

Groene stroom uit Europa
&
Groen gas

Extra voordeel:

€ 200,00
korting / cashback

1
Energiedirect aanbieding
2 jaar vast

Groene stroom uit Europa
&
Groen gas

Extra voordeel:

€ 125,00
korting / cashback

2

Energiedirect opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Energiedirect niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Energiedirect is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Energiedirect.