Budget Energie vergelijken

Klantenservice:

020-2055555
Op werkdagen van 08:30 tot 18:00 uur.

Budget Energie profileert zich als prijsvechter op het gebied van groene stroom en gas. Men levert 100% duurzame energie aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Als je zelf energie opwekt met bijvoorbeeld zonnepanelen is Budget Energie een goede keuze, je kunt namelijk onbeperkt terugleveren.

Budget Energie geschiedenis

Budget Energie is opgericht in 2012 en onderdeel van de Nuts Groep. Sinds 2018 is ook de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) onderdeel van deze groep. Hierdoor is de Nuts Groep feitelijk de vierde grootste energieleverancier van Nederland, na Nuon, Essent en Eneco.

Budget levert sinds 2019 ook internet, televisie en telefonie voor thuis onder het label Budget Alles-in-1.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas

Overige gegevens

Postadres:
Budget Energie
Vijzelstraat 20
1017HK Amsterdam

Opgericht: 2012
Aantal klanten: +/- 500.000

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Alle aanbiedingen van Budget Energie

Budget Energie aanbieding
Actie aanbod

Groene stroom uit Europa
&
Gas

Extra voordeel:

€ 30,00
korting / cashback

1

Budget Energie opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Budget Energie niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Budget Energie is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Budget Energie.

Ervaringen met Budget Energie? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Budget Energie? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Budget Energie

Rina Groot

Bij het aanmelden werd steeds gezegd dat mijn iban niet klopt, terwijl ik het juiste had ingevuld. Een uurtje later werkte het plots wel. Volgende maand is de overstap, ik hoop dat dat wel soepel verloopt.

Eric Rood

Budget is een voordelige leverancier waar ik goede ervaringen mee heb.