combikorting vast en mobiel

Meer consumenten profiteren van combivoordeel vast en mobiel bellen

Frank Update: 11 augustus 2021
Leestijd 2 minuten Categorieën: Energie, Internet & TV, Mobiel,

Een vast én mobiel abonnement bij dezelfde provider afsluiten is populair. Er zijn in Nederland nu al zo’n drie miljoen consumenten die dit hebben gedaan. Zo’n gecombineerd abonnement wordt een vast-mobiel abonnement genoemd. Providers bieden hierbij aantrekkelijke kortingen en andere voordelen.

Ziggo en Vodafone marktleider, concurrentie zit niet stil

Ziggo en Vodafone zijn een aantal jaren geleden samengegaan. Dat blijkt goed uit te pakken: VodafoneZiggo is marktleider in vast-mobiele abonnementen. Zij zijn goed voor bijna de helft van alle vast-mobiele abonnementen in Nederland. Bij VodafoneZiggo zijn niet alleen kortingen mogelijk, maar ook extra zenderpakketten en grotere mobiele databundels.

De concurrentie zit natuurlijk niet stil. Zo heeft KPN nu de Hussel-abonnementen, met korting op mobiele abonnementen, een verdubbeling van databundels en een gratis extra zenderpakketten. T-Mobile biedt het Mobiel + Thuis pakket. Hiermee kun je internet, tv, vast en mobiel bellen combineren. Je krijgt dan korting én een hogere internetsnelheid.

Bij de meeste providers geldt dat hoe meer diensten je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

combivoordeel in de vergelijker

Eenvoudig vergelijken met combivoordeel.

Ook combivoordeel bij combinatie energie, internet, tv en bellen

Sinds kort zijn de mogelijkheden nóg uitgebreider. Zo kun je bijvoorbeeld je energie-abonnement combineren met internet, tv en bellen! Provider Budget biedt deze mogelijkheid en heeft ook uitgebreide mogelijkheden: energie, internet, tv en vast bellen kun je ook nog eens combineren met mobiel bellen.

Welke providers bieden combivoordeel?

Wat zijn op dit moment de combivoordeel-mogelijkheden bij de bekende providers? We zetten ze voor je op een rijtje:

Kortingen vergelijken

Ben je benieuwd hoeveel korting er voor jou mogelijk is? In onze vergelijkers kun je aangeven van welke provider of energieleverancier je al diensten afneemt. De combikorting wordt dan automatisch meegenomen. Vergelijk hier de prijzen!

Vergelijk internetproviders met kortingVergelijken

Over de auteur

Frank Venendaal
Frank Venendaal

Frank is een expert op het gebied van computers, internetverbindingen en telefonie. Als techblogger schrijft hij artikelen voor diverse websites, waaronder ook KiesZeker.

Tags

  • Ziggo
  • Vodafone
  • Budget
  • Budget Energie
  • T-Mobile
  • KPN

Gerelateerde artikelen

zonnepanelen met subsidie
Investeren in zonnepanelen zonder die op je eigen dak te hebben

Eric 17 juni 2022

Ons land is nu koploper in Europa wat betreft het aantal zonnepanelen per hoofd van de bevolking. De hogere energieprijzen maken zonnepanelen nog interessanter. Maar wat doe je als jouw dak niet geschikt is voor zonnepanelen? Ook in dat geval kun je investeren in zonnepanelen!

bouw mega boiler Diemen
Vattenfall wil duurzame stadsverwarming leveren met een mega-boiler

Eric 7 juni 2021

Vorig jaar schreven we over de twijfels bij Vattenfall over het bouwen van een nieuwe biomassacentrale bij Diemen. De kans dat de biomassacentrale er komt is een stuk kleiner geworden. Vattenfall wil nu namelijk een mega-boiler bouwen.

energienota 2020 lager
In 2020 is de energierekening gemiddeld 170 euro lager

Femke 4 maart 2020

Een meevaller dit jaar! Terwijl vorige jaar de energierekening fors duurder uitviel, zullen veel huishoudens dit jaar een lagere energierekening hebben. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zullen kleine huishoudens het meeste profiteren. Gemiddeld zal de rekening voor energie 10 procent lager zijn, wat neerkomt op een voordeel van zo’n 170 euro over het hele jaar.

meer keuze vaste energiecontracten
Terug van weggeweest: een vast energiecontract, maar wel met nieuwe voorwaarden

Femke 6 juni 2023

Sinds 1 juni bieden energiebedrijven weer meerjarige, vaste energiecontracten aan. Dit is een welkome verandering na een lange periode met alleen kortlopende contracten. Hoe komt dat zo ineens en waar moet je op letten als je een nieuw vast energiecontract wilt afsluiten?