combikorting vast en mobiel

Meer consumenten profiteren van combivoordeel vast en mobiel bellen

Frank Update: 11 augustus 2021
Leestijd 2 minuten Categorieën: Energie, Internet & TV, Mobiel,

Een vast én mobiel abonnement bij dezelfde provider afsluiten is populair. Er zijn in Nederland nu al zo’n drie miljoen consumenten die dit hebben gedaan. Zo’n gecombineerd abonnement wordt een vast-mobiel abonnement genoemd. Providers bieden hierbij aantrekkelijke kortingen en andere voordelen.

Ziggo en Vodafone marktleider, concurrentie zit niet stil

Ziggo en Vodafone zijn een aantal jaren geleden samengegaan. Dat blijkt goed uit te pakken: VodafoneZiggo is marktleider in vast-mobiele abonnementen. Zij zijn goed voor bijna de helft van alle vast-mobiele abonnementen in Nederland. Bij VodafoneZiggo zijn niet alleen kortingen mogelijk, maar ook extra zenderpakketten en grotere mobiele databundels.

De concurrentie zit natuurlijk niet stil. Zo heeft KPN nu de Hussel-abonnementen, met korting op mobiele abonnementen, een verdubbeling van databundels en een gratis extra zenderpakketten. T-Mobile biedt het Mobiel + Thuis pakket. Hiermee kun je internet, tv, vast en mobiel bellen combineren. Je krijgt dan korting én een hogere internetsnelheid.

Bij de meeste providers geldt dat hoe meer diensten je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

combivoordeel in de vergelijker

Eenvoudig vergelijken met combivoordeel.

Ook combivoordeel bij combinatie energie, internet, tv en bellen

Sinds kort zijn de mogelijkheden nóg uitgebreider. Zo kun je bijvoorbeeld je energie-abonnement combineren met internet, tv en bellen! Provider Budget biedt deze mogelijkheid en heeft ook uitgebreide mogelijkheden: energie, internet, tv en vast bellen kun je ook nog eens combineren met mobiel bellen.

Welke providers bieden combivoordeel?

Wat zijn op dit moment de combivoordeel-mogelijkheden bij de bekende providers? We zetten ze voor je op een rijtje:

Kortingen vergelijken

Ben je benieuwd hoeveel korting er voor jou mogelijk is? In onze vergelijkers kun je aangeven van welke provider of energieleverancier je al diensten afneemt. De combikorting wordt dan automatisch meegenomen. Vergelijk hier de prijzen!

Vergelijk internetproviders met kortingVergelijken

Over de auteur

Frank Venendaal
Frank Venendaal

Frank is een expert op het gebied van computers, internetverbindingen en telefonie. Als techblogger schrijft hij artikelen voor diverse websites, waaronder ook KiesZeker.

Tags

  • Ziggo
  • Vodafone
  • Budget
  • Budget Energie
  • T-Mobile
  • KPN

Gerelateerde artikelen

prijsplafond voor energie stopt
Prijsplafond voor energie stopt, is overstappen verstandig?

Femke Update: 22 november 2023

Vanaf 1 januari 2024 komt er een einde aan het prijsplafond voor energie in Nederland. Dit kan gevolgen hebben voor jouw energierekening. Wat is het prijsplafond ook alweer, wat verandert er precies en hoe kun je jezelf het beste beschermen tegen onverwachte prijsstijgingen?

lagere gas licht prijzen
Opnieuw lagere energietarieven vanaf 1 juli

Eric 4 juni 2020

Vanaf 1 juli zullen de energietarieven voor energiecontracten met een variabel tarief nog meer dalen. De daling zal gemiddeld 6,6 procent zijn, voor huishoudens scheelt dat op jaarbasis zo’n honderd euro. Vooral de tarieven voor gas dalen sterk, gemiddeld met ruim 20 procent. Dit wordt veroorzaakt door verschillende factoren, namelijk de mindere vraag door de coronacrisis en de overvloed aan voorraad gas door de relatief warme winter.

groene stroom uit het stopcontact
Hoe komt groene stroom uit jouw stopcontact?

Eric 17 september 2019

Een vraag die wij zo nu en dan krijgen is: hoe zorgt de energieleverancier er voor dat precies dat groene stroom uit mijn stopcontacten komt? Bij het wisselen van aanbieder of contract gebeurt er immers niets met de aansluiting op de elektriciteitskabel of de meter. Ik blijf aangesloten op dezelfde kabel als mijn buurman die gewoon grijze stroom afneemt.

tips voor sneller internet
Traag internet? in 7 stappen naar sneller internet

Eric Update: 30 maart 2023

Als je voor de zoveelste keer vol frustratie opgescheept zit met een website die niet laadt, een video die maar blijft haperen of Instagram waarop geen foto’s verschijnen, is het tijd voor actie. Met deze tips helpen wij jou in 7 stappen naar sneller internet!