combikorting vast en mobiel

Meer consumenten profiteren van combivoordeel vast en mobiel bellen

Frank Update: 11 augustus 2021
Leestijd 2 minuten Categorieën: Energie, Internet & TV, Mobiel,

Een vast én mobiel abonnement bij dezelfde provider afsluiten is populair. Er zijn in Nederland nu al zo’n drie miljoen consumenten die dit hebben gedaan. Zo’n gecombineerd abonnement wordt een vast-mobiel abonnement genoemd. Providers bieden hierbij aantrekkelijke kortingen en andere voordelen.

Internet & TV vergelijken

Ziggo en Vodafone marktleider, concurrentie zit niet stil

Ziggo en Vodafone zijn een aantal jaren geleden samengegaan. Dat blijkt goed uit te pakken: VodafoneZiggo is marktleider in vast-mobiele abonnementen. Zij zijn goed voor bijna de helft van alle vast-mobiele abonnementen in Nederland. Bij VodafoneZiggo zijn niet alleen kortingen mogelijk, maar ook extra zenderpakketten en grotere mobiele databundels.

De concurrentie zit natuurlijk niet stil. Zo heeft KPN nu de Hussel-abonnementen, met korting op mobiele abonnementen, een verdubbeling van databundels en een gratis extra zenderpakketten. T-Mobile biedt het Mobiel + Thuis pakket. Hiermee kun je internet, tv, vast en mobiel bellen combineren. Je krijgt dan korting én een hogere internetsnelheid.

Bij de meeste providers geldt dat hoe meer diensten je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

combivoordeel in de vergelijker

Eenvoudig vergelijken met combivoordeel.

Ook combivoordeel bij combinatie energie, internet, tv en bellen

Sinds kort zijn de mogelijkheden nóg uitgebreider. Zo kun je bijvoorbeeld je energie-abonnement combineren met internet, tv en bellen! Provider Budget biedt deze mogelijkheid en heeft ook uitgebreide mogelijkheden: energie, internet, tv en vast bellen kun je ook nog eens combineren met mobiel bellen.

Welke providers bieden combivoordeel?

Wat zijn op dit moment de combivoordeel-mogelijkheden bij de bekende providers? We zetten ze voor je op een rijtje:

Kortingen vergelijken

Ben je benieuwd hoeveel korting er voor jou mogelijk is? In onze vergelijkers kun je aangeven van welke provider of energieleverancier je al diensten afneemt. De combikorting wordt dan automatisch meegenomen. Vergelijk hier de prijzen!

Vergelijk internetproviders met kortingVergelijken

Over de auteur

Frank Venendaal
Frank Venendaal

Frank is een expert op het gebied van computers, internetverbindingen en telefonie. Als techblogger schrijft hij artikelen voor diverse websites, waaronder ook KiesZeker.

Tags

  • Ziggo
  • Vodafone
  • Budget
  • Budget Energie
  • T-Mobile
  • KPN

Gerelateerde artikelen

Anode Energie failliet
Ook Anode Energie failliet door de hoge energieprijzen

Femke 3 december 2021

Opnieuw heeft een Nederlandse energieleverancier faillissement aangevraagd als gevolg van de hoge gasprijzen. Dit keer betreft het Anode Energie. Dit faillissement heeft echter ook verstrekkende gevolgen voor klanten van AGEM, Ampeer, BLIQ, Gezinsenergie, Green Dutch Energy, Hilverstroom en Nedergy.

gasprijzen dalen niet
De kans dat de gasprijzen op korte termijn zullen dalen is klein

Femke 24 februari 2022

Sinds de gasprijzen eind vorige jaar een zeer snelle en ongekende stijging lieten zien is de energiemarkt uiterst onzeker. Analisten verwachtten enkele maanden geleden nog dat de prijzen bij het aanbreken van het voorjaar weer zouden dalen, maar de situatie is nu heel anders.

veilig internetten
Veilig internetten: 8 tips waar je op moet letten

Frank 30 november 2022

Het is uitkijken met wat je doet op het internet. Hackers en andere figuren met minder goede bedoelingen gebruiken het internet om vanuit hun luie stoel geld te verdienen. Met voorzorgsmaatregelen treffen, logisch nadenken en op je hoede zijn voorkom je al heel wat narigheid.

prijsplafond uitleg
Het prijsplafond voor energie blijkt zeer complex, hoe werkt het?

Femke 23 december 2022

Vanaf 1 januari 2023 gaat het prijsplafond voor gas en stroom in. Wat in eerste instantie simpel leek, blijkt in de praktijk zeer ingewikkeld. Dat geldt zowel voor de consumenten als voor de energieleveranciers.Wat maakt het prijsplafond voor energie zo ingewikkeld en hoe gaat het werken?