Vodafone vergelijken

Vodafone is wat betreft aantal klanten de tweede provider van Nederland. Ook wereldwijd is het één van de grootste providers. Voda is een afkorting voor voice data. Bij Vodafone kun je terecht voor abonnementen mét en zonder nieuwe mobile telefoon, almede voor prepaid.

Check jouw Sim Only deals!
Check jouw Sim Only deals!
Vodafone
Bedrijfsnaam: Vodafone
Opgericht: 1984
Website: www.vodafone.nl

Vodafone op Wikipedia

Meer over Vodafone

Abonnementen en acties

Netwerk & diensten

  • Eigen netwerk
  • Internet via 4G
  • Internet via 3G
  • Prepaid
  • Abonnementen

Mobiel vergelijken

Vodafone aanbiedingen

Geschiedenis Vodafone

De officiële handelsnaam in Nederland is Vodafone Libertel. De naam van de provider was tot 2002 ook Libertel, ondanks dat Vodafone al vanaf het begin een aandeel had in het bedrijf. Het Libertel netwerk was vanaf 1995 operationeel en was destijds de enige concurrent van KPN.
Vanaf 2007 is Vodafone ook alles in 1 diensten gaan aanbieden, eerst vast internet via ADSL, daarna ook TV en vast bellen. Dit deed men onder de naam Vodafone Thuis. In 2016 is deze divisie verkocht aan T-Mobile, dit als eis van de Europese Commissie om te voldoen aan de voorwaarden voor de fusie met Ziggo.

In 2011 lanceerde Vodafone het merk Hollandsnieuwe, deze prijsvechter biedt eenvoudige voordelige abonnementen.

In 2016 is Vodafone gefuseerd met Ziggo, sindsdien is het de naam van het fusiebedrijf VodafoneZiggo. Tot op heden opereren beide merken nog hoofdzakelijk onder hun eigen naam, maar het is de verwachting dat steeds vaker de fusienaam gebruikt zal gaan worden.

Klantenservice Vodafone

Telefoon:
0800-0094
Vodafone klanten: 1201
werkdagen van 8:00 tot 20:00
zaterdag van 8:00 tot 18:00

Postadres:
Vodafone Libertel B.V.
Avenue Ceramique 300
6221KX Maastricht

Alternatieven voor Vodafone

Zoek je een alternatief voor je Vodafone aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Vodafone opzeggen

Wil je je abonnement bij Vodafone opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.