Fenor vergelijken

fenor

Klantenservice:

085-7733120
maandag t/m donderdag 9:00 tot 17:00
vrijdag 9:00 tot 16:00

Fenor was een jonge en relatief kleine energieleverancier uit Friesland. Fenor stond voor eenvoud: stroom is stroom en gas is gas. Het is opgericht met als doelstelling het verbeteren van de dienstverlening op de energiemarkt. Het bedrijf leverde groene energie en kon volgens eigen zeggen ook groen gas leveren.

Eind 2021 ging Fenor failliet door de turbulente energiemarkt, waarbij vooral de gasprijzen omhoog schoten. De ongeveer 36.000 klanten van Fenor werden ondergebracht bij Budget Energie.

De geschiedenis van Fenor

Fenor is opgericht in 2012 en was daarmee nog relatief jong. Het bedrijf was echter opgericht door mensen die al jarenlange ervaring hadden in de energiemarkt. Zij hebben zich als doel gesteld energie niet moeilijker te maken dan het is: no-nonsense in combinatie met Friese nuchterheid.

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Overige gegevens

Postadres:
FENOR B.V.
Postbus 325
8440 AG Heerenveen

Opgericht: 2012

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Fenor opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Fenor niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Fenor is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Fenor.

Ervaringen met Fenor? Deel het!

Ben jij klant of klant geweest van deze energieleverancier? Of heb je op een andere manier ervaring met Fenor? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Fenor

F. J. H. Van Doleweerd

Slecht tot zeer slecht.
Ik adviseer deze aan niemand.
Ik ga maandelijks van 197 naar 324 euro !!!!