Fenor vergelijken

Fenor is een jonge en relatief kleine energieleverancier uit Friesland. Fenor staat voor eenvoud: stroom is stroom en gas is gas. Het is opgericht met als doelstelling het verbeteren van de dienstverlening op de energiemarkt. Het bedrijf levert groene energie en kan volgens eigen zeggen ook groen gas leveren.

De geschiedenis van Fenor

Fenor is opgericht in 2012 en is daarmee nog relatief jong. Het bedrijf is echter opgericht door mensen die al jarenlange ervaring hebben in de energiemarkt. Zij hebben zich als doel gesteld energie niet moeilijker te maken dan het is: no-nonsense in combinatie met Friese nuchterheid.

fenor
Bedrijfsnaam: Fenor
Opgericht: 2012

Energieproducten

  • Groene stroom
  • Gas CO2 gecompenseerd

Klantenservice

Telefoon:
085-7733120
maandag t/m donderdag 9:00 tot 17:00
vrijdag 9:00 tot 16:00

Postadres:
FENOR B.V.
Postbus 325
8440 AG Heerenveen

Fenor opzeggen

Check alle energieleveranciers op jouw adresVergelijken

Heb je zonnepanelen of een dubbele meter? Deze opties kun je op de volgende pagina opgeven.

Fenor opzeggen

Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoeft je Fenor niet zelf op te zeggen. De opzegging wordt dan namelijk geregeld door de nieuwe energieleverancier die ervoor zorgt dat je overstapt op het moment dat de contractperiode bij Fenor is afgelopen. Dit voorkomt dat je eventueel een opzegvergoeding moet betalen.
Opzeggen van een energieleverancier doe je eigenlijk alleen als je gaat verhuizen. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenservice van Fenor of maak gebruik van de handige opzegservice via onderstaande link.

Eenvoudig opzeggen via de opzegservice van 123opzeggen