T-Mobile vergelijken

T-Mobile loopt in Nederland vaak voorop op het gebied van mobile telefonie. In 2008 was T-Mobile het eerste en lange tijd het enige bedrijf dat Nederland de iPhone verkocht en in 2009 gold hetzelfde voor de Android smartphone. Ook van het bedrijf de eerste die een mobiel abonnement met onbeperkt data aanbood: T-Mobile Unlimited.

Check jouw Sim Only deals!
Check jouw Sim Only deals!
T Mobile
Bedrijfsnaam: T-Mobile
Opgericht: 1999
Website: www.t-mobile.nl

T-Mobile op Wikipedia

Meer over T-Mobile

Abonnementen en acties

Netwerk & diensten

  • Eigen netwerk
  • Internet via 4G
  • Internet via 3G
  • Prepaid
  • Abonnementen

Mobiel vergelijken

T-Mobile aanbiedingen

Geschiedenis T-Mobile

In 2002 zette het Duitse T-Mobile voet aan wal in Nederland door de overname van Ben. Ben was destijds een volwaardige provider met een eigen landelijk GSM netwerk. Na de overname werd de naam Ben in 2003 omgedoopt tot T-Mobile.
In 2007 werd vevolgens Orange Nederland overgenomen, het eigen netwerk van Orange (voorheen Dutchtone) werd samengevoegd met het T-Mobile netwerk, waarmee het netwerk kwalitatief ook één van de betere netwerken van Nederland werd.

In 2016 nam T-Mobile Vodafone Thuis over, Vodafone was door de Europese Commissie verplicht deze divisie af te stoten omdat het anders teveel macht op de markt zou krijgen door de voorgenomen fusie met Ziggo. Hiermee stortte T-Mobile zich ook op de markt van de zogenoemde alles in één: internet, TV en bellen voor thuis, dit onder de naam T-Mobile Thuis.

In 2017 werd aangekondigd dat T-Mobile en Tele2 willen fuseren, deze fusie is in 2018 een feit geworden. T-Mobile en Tele2 noemen het belangrijk dat ze samen verder kunnen om zo o.a. de dure investeringen in een 5G netwerk te kunnen dragen. Beide merken blijven vooralsnog onder hun eigen naam opereren.

Klantenservice T-Mobile

Telefoon:
0800-7112
werkdagen van 8:00 tot 23:00
weekend van 9:00 tot 17:30

Postadres:
Postbus 16878
2500 BW in Den Haag

Alternatieven voor T-Mobile

Zoek je een alternatief voor je T-Mobile aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

T-Mobile opzeggen

Wil je je abonnement bij T-Mobile opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.

Nieuws over T-Mobile