Simpel vergelijken

Simpel Sim Only, moeilijk hoeft het niet te zijn. Deze provider biedt voordelige Sim Only abonnementen zonder onnodige extra's. Supervoordelig bellen, sms'en en internetten op 4G snelheid. Via het controlepaneel heb je je kosten volledig zelf in de hand, hier kun je namelijk limieten en alerts instellen. Dus waarom moeilijk doen als het Simpel kan?

Check jouw Sim Only deals!
Check jouw Sim Only deals!
Simpel sim only
Bedrijfsnaam: Simpel
Opgericht: 2007
Website: www.simpel.nl

Simpel op Wikipedia

Meer over Simpel

Abonnementen en acties

Netwerk & diensten

  • T-Mobile netwerk
  • Internet via 4G
  • Internet via 3G
  • Prepaid
  • Abonnementen

Mobiel vergelijken

Simpel aanbiedingen

Geschiedenis Simpel

Simpel is in 2017 opgericht. Omdat de provider geen eigen netwerk heeft maakte het gebruik van het KPN netwerk. In 2010 werd het bedrijf overgenomen door T-Mobile en als gevolg hiervan werd overgestapt naar het netwerk van T-Mobile. Simpel bleef echter een apart merk binnen T-Mobile en men opereerde ook als apart bedrijf.
In 2014 in Simpel volledig losgemaakt van T-Mobile en is het weer een zelfstandig bedrijf. De provider maakt wel nog steeds gebruik van het T-Mobile netwerk.

Klantenservice Simpel

Telefoon:
088-1005757
werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Postadres:
Simpel.nl B.V.
Postbus 76106
1070EC Amsterdam

Alternatieven voor Simpel

Zoek je een alternatief voor je Simpel aansluiting? Klik op één van onderstaande aanbieders of raadpleeg de vergelijker.

Simpel opzeggen

Wil je je abonnement bij Simpel opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je informatie geven over de te volgen procedure voor je opzegging.