Kingpolis fietsverzekering

Klantenservice:

085 - 744 1650
Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Kingpolis is een verzekeraar gespecialiseerd in het verzekeren van diverse soorten fietsen. Van stadsfiets tot bakfiets, van e-bike tot speed pedelec en van mountainbike tot racefiets, Kingpolis verzekert ze allemaal. Daarnaast biedt de verzekeraar nog diverse extra’s voor fietsers, zoals pechhulp, een rechtsbijstandsverzekering en een ongevallenverzekering.

De achtergrond van Kingpolis

Het bedrijf achter Kingpolis is King Verzekeringen B.V. uit Heerenveen en is opgericht in 2006. Men werkt samen met gerenommeerde namen binnen de verzekeringswereld, namelijk a.s.r., Anker Verzekeringen en Voogd Verzekeringen.

Kingpolis is als verzekeraar aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID).

Voor de sportfietsverzekeringen, zoals racefiets en mountainbike is men officieel partner van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU). Verzekerden worden dan ook automatisch lid van deze organisatie en profiteren van alle voordelen.

Dat Kingpolis zich maatschappelijk betrokken voelt blijkt uit het feit dat men voor elke via www.fietspolis.eu afgesloten fietsverzekering een donatie doet aan Hulphond Nederland.

Kingpolis fietspolis.eu

Als beste getest door de Consumentenbond

De doorlopende fietsverzekering en e-bike verzekering van Kingpolis zijn al diverse keren uitgeroepen als ‘Beste uit de test’ door de Consumentenbond. Vooral het feit dat Kingpolis bij diefstal of total loss tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde van de fiets vergoedt is voor de bond een sterk pluspunt.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Postbus 148
8530 AC Lemmer

Opgericht: 2006

Uitgelichte producten van Kingpolis

Kingpolis KNWU fietsverzekering
KNWU fietsverzekering

Racefietspolis:
Dé KNWU fietsverzekering
voor racefietsen, mountainbikes en BMX fietsen.

  • Verzekerd voor schade, diefstal en beroving
  • 2e en 3e fiets gratis meeverzekerd
  • Inclusief KNWU lidmaatschap

AANBEVOLEN
Kingpolis Accupolis
Accupolis

Uniek in Nederland:
de Accupolis.
Verzeker de accu van je e-bike voor schade en slijtage.

  • Vervangende accu bij verminderde capaciteit
  • Garantie na afloop fabrieksgarantie
  • Vocht- en elektronica schade gedekt
  • Voor ieder type e-bike accu

€ 5,00 p/mnd


AANBEVOLEN

Kingpolis opzeggen

Als je met een Kingpolis verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Kingpolis of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Kingpolis? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Kingpolis? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Kingpolis

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Kingpolis. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Kingpolis? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!