Racefietspolis: KNWU fietsverzekering

De Racefietspolis van Kingpolis en de KNWU is een fietsverzekering speciaal voor racefietsen, mountainbikes en BMX fietsen. Met deze verzekering is je fiets verzekerd voor schade en diefstal en bovendien is de polis inclusief het lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU). Je fiets is dus niet alleen goede verzekerd, maar profiteert ook nog eens van de vele voordelen van dit lidmaatschap.

Zorgeloos wielrennen, mountainbiken of veldrijden

De aanschaf van de fiets om jouw favoriete sport te kunnen beoefenen is een flinke investering. Je moet er daarom niet aan denken dat deze wordt gestolen. Ook zit bij de fietssport een ongelukje in een klein hoekje en kan schade aan je fiets al snel een flinke kostenpost zijn.

Dan is het goed om te weten dat de KNWU fietsverzekering van Kingpolis een goede basisdekking heeft. Je fiets is met deze verzekering altijd gedekt voor diefstal, schade en beroving, ook tijdens trainingen, clubwedstrijden en toertochten in heel Europa.

Ook zijn persoonlijke eigendommen die gerelateerd zijn aan jouw fietssport standaard meeverzekerd. Denk hierbij aan je helm, sporthorloge en sportbril.

Heb je meerdere fietsen om je sport uit te oefenen? De tweede en derde fiets zijn gratis meeverzekerd op dezelfde polis!

Extra modules

Naast de basisdekking kun je de KNWU fietsverzekering uitbreiden met de module carbon, waarmee je het carbonframe verzekert voor een breuk na schade.

Daarnaast is er voor KNWU licentiehouders de module wedstrijd-dekking plus. Hiermee ben je naast de clubwedstrijden ook in heel Europa verzekerd tijdens officiële wedstrijden van de KNWU, UCI en UEC.

De voordelen van de KNWU fietsverzekering

De belangrijkste voordelen van de Kingpolis KNWU fietsverzekering:

  • Verzekerd voor schade, diefstal en beroving.
  • Persoonlijke eigendommen meeverzekerd.
  • Tweede en derde fiets meeverzekerd.
  • Ook verzekerd tijdens trainingen, wedstrijden en toertochten.
  • Inclusief lidmaatschap van de KNWU.
Kingpolis KNWU fietsverzekering

KNWU fietsverzekering

BEKIJK DIT PRODUCT

Racefietspolis:
Dé KNWU fietsverzekering
voor racefietsen, mountainbikes en BMX fietsen.

  • Verzekerd voor schade, diefstal en beroving
  • 2e en 3e fiets gratis meeverzekerd
  • Inclusief KNWU lidmaatschap
Kingpolis KNWU fietsverzekering

AANBEVOLEN