Anker Verzekeringen

Anker Verzekeringen logo

Klantenservice:

050 520 97 92
Werkdagen 08.30 tot 17.00 uur.

Anker Verzekeringen biedt verzekeringen aan op het gebied van rechtsbijstand, reizen en vrije tijd. Bij vrijetijdsverzekeringen moet je denken aan een sportverzekering, fietsverzekering, bruiloftverzekering etc. Anker Verzekeringen opereert vanuit de gedachte “eerst de mens”, waarmee men wil aangeven klanten voorop staan. Dat vertaalt zich in persoonlijk contact en korte lijnen in plaats van bureaucratie.

De achtergrond van Anker Verzekeringen

Anker Insurance, de zoals de verzekeraar internationaal wordt genoemd bestaat al ruim een eeuw, namelijk sinds 1907. De verzekeraar is ontstaan vanuit de scheepvaart toen een aantal reders besloot de handen ineen te slaan wat betreft het dragen van risico’s voor de bemanning. Uit deze achtergrond komt ook de naam “Het Anker” voort, later gewoon “Anker”.

Tegenwoordig is Anker nog steeds een bekende en vertrouwde naam onder bemanningsleden in de scheepvaart. Onder het label Anker Crew Insurance biedt men nog steeds polissen aan die helemaal zijn gericht op deze doelgroep.

Onder het label Anker Insurance is men ook verzekeringen gaan aanbieden voor een bredere doelgroep. Vooral op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen is Anker inmiddels een bekende speler.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Paterswoldseweg 812
Postbus 8002
9702 KA Groningen

Opgericht: 1907

Anker opzeggen

Als je met een Anker verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Anker of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Anker? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Anker? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Anker

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor Anker. Heb jij ervaring met de diensten en producten van Anker? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!