NowGo Verzekeringen

NowGo logo

Direct naar:

Klantenservice:

020 - 24 17 131
Werkdagen van 8:00 tot 18:00.
Zaterdag van 10:00 tot 16:00.

NowGo is een jonge verzekeraar waar je je verzekeringen online afsluit, beheert en online je schade meldt. De digitale omgeving is helder en transparant en kom je er toch een keer niet uit of heb je vragen? De klantenservice staat online voor je klaar of nog gewoon telefonisch. De verzekeringen van NowGo hebben scherp geprijsde premies en zijn afgestemd op jouw behoeften.

De geschiedenis van NowGo

Het merk NowGo mag dan wel jong zijn, de organisatie achter het merk heeft jarenlange ervaring en is een gerenommeerd verzekeringsbedrijf. We hebben het hier over VIVAT, het moederbedrijf van onder meer Reaal en Zwitserleven.
NowGo komt voort uit de verzekeringsmerken Zelf, Proteq en Route Mobiel. Van de laatst genoemde zijn de auto- en reisverzekeringen ondergebracht bij NowGo, maar de pechhulpdienst heeft nog wel de naam Route Mobiel.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

Vergelijk alle autoverzekeringenVergelijken

NowGo opzeggen

Als je met een NowGo verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van NowGo of op de website naar de procedure voor opzeggen.