NowGo Verzekeringen

NowGo logo

Klantenservice:

020 - 24 17 131
Werkdagen van 8:00 tot 18:00.
Zaterdag van 10:00 tot 16:00.

NowGo is een jonge verzekeraar waar je je verzekeringen online afsluit, beheert en online je schade meldt. De digitale omgeving is helder en transparant en kom je er toch een keer niet uit of heb je vragen? De klantenservice staat online voor je klaar of nog gewoon telefonisch. De verzekeringen van NowGo hebben scherp geprijsde premies en zijn afgestemd op jouw behoeften.

De geschiedenis van NowGo

Het merk NowGo mag dan wel jong zijn, de organisatie achter het merk heeft jarenlange ervaring en is een gerenommeerd verzekeringsbedrijf. We hebben het hier over VIVAT, het moederbedrijf van onder meer Reaal en Zwitserleven.
NowGo komt voort uit de verzekeringsmerken Zelf, Proteq en Route Mobiel. Van de laatst genoemde zijn de auto- en reisverzekeringen ondergebracht bij NowGo, maar de pechhulpdienst heeft nog wel de naam Route Mobiel.

NowGo is gestopt

Na de overname van VIVAT door Nationale Nederlanden (NN Group) is NowGo per 1 juli 2020 gestopt. De bestaande verzekeringspolissen zijn ondergebracht bij OHRA, eveneens onderdeel van de NN Group.

Overige gegevens

Postadres:
Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

NowGo opzeggen

Als je met een NowGo verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van NowGo of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met NowGo? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij NowGo? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over NowGo

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor NowGo. Heb jij ervaring met de diensten en producten van NowGo? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!