Allianz Global Assistance Verzekeringen

Allianz Global Assistance logo

Klantenservice:

020-592 9890
werkdagen: 8:00-18:00 uur.
zaterdag: 9:00-17:00 uur.
Alarmcentrale: 020-592 9292 (dag en nacht)

Allianz Global Assistance is een verzekeraar en hulpverlening organisatie die wereldwijd opereert. Het is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen te wereld. Men biedt vooral diensten op het gebied van reizen en mobiliteit, zoals reisverzekeringen en pechhulp. Allianz Global Assistance heeft eigen vestigingen in 36 landen, dus ook in het buitenland kun je op goede en snelle hulpverlening vertrouwen.

Achtergrond van Allianz Global Assistance

Tot 2008 was Allianz Global Assistance bekend als Elvia Verzekeringen en van 2008 tot 2012 als Mondial Assistance. De verzekeraar is onderdeel van de internationale Allianz Group dat het hoofdkantoor in München heeft. Wereldwijd beheert men 28 alarmcentrales voor hulpverlening aan reizigers.

In Nederland is ook Allianz Direct actief, als onderdeel van Allianz Benelux. Deze Allianz maatschappij biedt onder andere goedkope autoverzekeringen en woonverzekeringen aan.

De fietsverzekeringen van Allianz Global Assistance worden ook aangeboden door FietsZeker.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Allianz Global Assistance
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam

Opgericht: 2008

Allianz Global Assistance op Wikipedia

Uitgelichte producten van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance Eigen Risico Verzekering Autohuur
Eigen Risico Verzekering Autohuur

Met deze verzekering is het eigen risico bij het huren van een auto gedekt.

Goedkoper dan afkopen bij de verhuurder zelf!


AANBEVOLEN
Allianz Global Assistance Globetrotter reisverzekering
Globetrotter reisverzekering

De Globetrotter reisverzekering is voor mensen die langdurig naar het buitenland gaan en goed verzekerd willen zijn. De verzekering biedt dekking bij:

  • Studeren in het buitenland
  • Werken in het buitenland
  • Vrijwilligerswerk buitenland
  • Stage in de buitenland
  • Backpacken en overige reizen

AANBEVOLEN

Allianz Global Assistance opzeggen

Als je met een Allianz Global Assistance verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Allianz Global Assistance of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met Allianz Global Assistance? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij Allianz Global Assistance? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over Allianz Global Assistance

Frits van der Meij

Vandaag wilde mijn auto niet starten: lege accu. Online gemeld bij pechhulp van Allianz en na 40 minuten stond er een monteur voor de deur die de auto heeft gestart met een boost-accu (of hoe dat ook heet). Ik was erg blij met mijn pechhulp abonnement. Top!

Frans Blaauw

Ik had gisteravond een bizar probleem. Ik stapte even uit mijn auto om iets van achterin te pakken. Toen ik uit was gestapt klikt de deuren echter op slot terwijl de motor draaide en de sleutels dus in het contact stonden. Dus daar stond ik, langs de weg, auto met draaiende motor, maar ik kon er niet meer in. Allianz pechhulp gebeld. Omdat het druk was door het winterse weer kon het wel tot 1,5 uur duren voordat er iemand ter plekke kon zijn. Geen probleem zei ik. Maar vervolgens was de pechhulpverlener (Theo Rood uit Opmeer) er al binnen een half uur. Met een beetje handigheid had hij de auto snel weer open zonder schade te maken. Heel blij dus met mijn pechhulp abonnement bij Allianz!