Allianz Global Assistance Verzekeringen

Klantenservice:

020-592 9890
werkdagen: 8:00-18:00 uur.
zaterdag: 9:00-17:00 uur.
Alarmcentrale: 020-592 9292 (dag en nacht)

Allianz Global Assistance is een verzekeraar en hulpverlening organisatie die wereldwijd opereert. Het is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen te wereld. Men biedt vooral diensten op het gebied van reizen en mobiliteit, zoals reisverzekeringen en pechhulp. Allianz Global Assistance heeft eigen vestigingen in 36 landen, dus ook in het buitenland kun je op goede en snelle hulpverlening vertrouwen.

Achtergrond van Allianz Global Assistance

Tot 2008 was Allianz Global Assistance bekend als Elvia Verzekeringen en van 2008 tot 2012 als Mondial Assistance. De verzekeraar is onderdeel van de internationale Allianz Group dat het hoofdkantoor in München heeft. Wereldwijd beheert men 28 alarmcentrales voor hulpverlening aan reizigers.

Verzekeringsproducten

  • Pechhulp
  • Fietsverzekering
  • Reisverzekering

Overige gegevens

Postadres:
Allianz Global Assistance
Postbus 9444
1006 AK Amsterdam

Opgericht: 2008

Allianz Global Assistance op Wikipedia

Vergelijk alle pechhulpdienstenVergelijken

UITGELICHTE PRODUCTEN van Allianz Global Assistance

Allianz Eigen Risico Verzekering Autohuur

Allianz Eigen Risico Verzekering Autohuur

Verzeker het eigen risico en de borg bij auto huren

Bij het huren van een auto geldt er bij schade doorgaans een eigen risico. Met deze verzekering van Allianz ben je ook verzekerd voor het eigen risico én en de borg. Dit is meestal veel goedkoper dan het afkopen van het eigen risico via de verhuurder.

Nieuws over Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance opzeggen

Als je met een Allianz Global Assistance verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van Allianz Global Assistance of op de website naar de procedure voor opzeggen.