Allianz Globetrotter reisverzekering

Ga je voor langere tijd naar het buitenland om te studeren, te werken, vrijwilligerswerk te doen of lekker backpacken? Dan is de Globetrotter reisverzekering van Allianz mogelijk dé reisverzekering voor jou.

De Globetrotter reisverzekering gaat namelijk veel verder dan een reguliere reisverzekering. Naast de langere maximale looptijd van 24 maanden is ook de dekking veel ruimer dan bij een gewone kortlopende of doorlopende reisverzekering.

Een gewone reisverzekering dekt vaak alleen reisdoelen als vrijetijdsbesteding, maar met deze Globetrotterverzekering ben je ook gedekt voor deze reisdoelen:

  • Studeren
  • Werk
  • Vrijwilligerswerk
  • Stage

Informatievideo over de Globetrotter verzekering.

Zorg meeverzekeren bij de Globetrotter verzekering

Met de Globetrotter reisverzekering van Allianz kun je ook de onverhoopte ziektekosten die je tijdens je verblijf in het buitenland maakt meeverzekeren. Hierbij kun je kiezen of je dit aanvullend op je Nederlandse zorgverzekering wilt verzekeren of volledig.

Bij aanvullend worden de medische kosten vergoed in het geval deze niet geheel door jouw Nederlandse zorgverzekering worden vergoed. De basis zorgverzekering biedt wel wereldwijd dekking, maar alleen tot het bedrag dat een behandeling in Nederland zou kosten. Als dit in land waar jij verblijft duurder is, dan moet je deze extra kosten zelf betalen. Behalve als je hiervoor aanvullend bent verzekerd, de Globetrotter verzekering biedt deze aanvullende optie.

Je kunt er echter ook voor kiezen om je Nederlandse zorgverzekering op te zeggen als je voor langere tijd in het buitenland verblijft. In dat geval kun je je via de Allianz Globetrotter verzekering volledig verzekeren voor zorgkosten. Ook als je in de reisperiode een kort bezoek van maximaal 20 dagen brengt aan Nederland ben je met deze verzekering ook tijdens dit bezoek verzekerd voor medische kosten.

De Globetrotter reisverzekering verlengen vanuit het buitenland

Bij het afsluiten van de Allianz Globetrotter reisverzekering kun je kiezen voor een looptijd vanaf minimaal 1 maand tot maximaal 24 maanden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je de verzekering tijdens je wilt of moet verlengen, bijvoorbeeld omdat je nog even langer wilt genieten of omdat het werk, de stage of de studie toch langer duurt dan gepland.

In dat geval kun je de verzekering vanuit het buitenland verlengen voor zover je deze niet al voor de volledige 24 maanden had afgesloten. Hiervoor neem je gewoon even contact op met Allianz Global Assistance.

Allianz Global Assistance Globetrotter reisverzekering

Globetrotter reisverzekering

BEKIJK DIT PRODUCT

De Globetrotter reisverzekering is voor mensen die langdurig naar het buitenland gaan en goed verzekerd willen zijn. De verzekering biedt dekking bij:

  • Studeren in het buitenland
  • Werken in het buitenland
  • Vrijwilligerswerk buitenland
  • Stage in de buitenland
  • Backpacken en overige reizen
Allianz Global Assistance Globetrotter reisverzekering

AANBEVOLEN