FietsZeker

Klantenservice:

085 - 744 1049
Op werkdagen van 9:00 tot 12:00.

Via contactformulier op de website.

FietsZeker is een verzekeraar die gespecialiseerd is in het verzekeren van de meest uiteenlopende soorten fietsen. Van stadsfiets tot bakfiets en van racefiets tot mountainbike. Men biedt fietsverzekeringen met dekking voor alleen diefstal of uitgebreid met ook schade (casco). Daarnaast is het mogelijk om ook pechhulp mee te verzekeren, hiermee word je in Nederland en tot 30 kilometer over de grens geholpen bij pech met je fiets.

De achtergrond van FietsZeker

FietsZeker is gestart in 2014 met het aanbieden van fietsverzekeringen die afgesloten konden worden bij aangesloten fietsenwinkels. De fietsspecialist kon hiermee een fietsverzekering aanbieden bij aanschaf van een fiets.

Nog steeds werkt FietsZeker samen met een groot aantal rijwielzaken, maar de verzekeringen kunnen tegenwoordig ook online, zonder tussenkomst van een winkel, worden afgesloten.

De polissen van FietsZeker worden aangeboden in samenwerking met Allianz Global Assistance, door de Consumentenbond uitgeroepen als ‘Beste koop’.

Verzekeringsproducten

Overige gegevens

Postadres:
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Opgericht: 2014

FietsZeker opzeggen

Als je met een FietsZeker verzekering wilt overstappen naar een andere verzekeraar, dan wordt de huidige verzekering meestal opgezegd door de nieuwe verzekeraar. Wij raden je dan ook aan om daar gebruik van te maken, op die manier voorkom je namelijk dat je een periode dubbel of juist helemaal niet verzekerd bent. De nieuwe en oude verzekeraar stemmen dan namelijk de overgangsdatum op elkaar af en er wordt automatisch rekening gehouden met eventuele contract- en opzegtermijnen.
Als je een verzekering gewoon wilt beëindigen dan moet je die uiteraard zelf opzeggen. Informeer bij de klantenservice van FietsZeker of op de website naar de procedure voor opzeggen.

Ervaringen met FietsZeker? Deel het!

Heb jij een verzekering of verzekering gehad bij FietsZeker? Of heb je op een andere manier ervaring met deze verzekeraar? Door je ervaringen te delen kun je wellicht anderen helpen een overwogen keuze te maken.

Jouw oordeel, positief of misschien minder positief, stellen we zeer op prijs!

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Wij vragen je e-mailadres alleen ter controle. Deze wordt niet getoond bij de beoordeling, nooit gedeeld met derden en wij sturen je geen ongevraagde e-mails.

Dit zeggen anderen over FietsZeker

We bieden deze review mogelijkheid sinds kort, waardoor er op dit moment nog geen beoordelingen zijn voor FietsZeker. Heb jij ervaring met de diensten en producten van FietsZeker? Deel het hier en help anderen bij het maken van een keuze!