Caiway internet, bellen en TV

Klantenservice:

088-2249111
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Caiway levert internet, TV en telefonie diensten via de kabel en glasvezel in delen van Nederland. Men is vooral actief in Westland en omgeving en een groot deel van Twente. Met bijna 40 jaar ervaring ben je met Caiway verzekerd van een snelle en betrouwbare verbinding.

De geschiedenis van Caiway

Caiway bestaat sinds 1981, toen gestart als CAI Westland (Centrale Antenne-installatie Westland). In 1995 was het de eerste kabelprovider die kabelinternet aanbood, internet via de TV kabel. In 2004 is het bedrijf gesplitst in een bedrijf dat het kabelnetwerk beheerd (CAIW) en een serviceprovider die diensten (TV, internet en telefoon) aanbied via o.a. het netwerk van CAIW.

In 2011 wilde KPN het bedrijf overnemen, deze overname is niet doorgegaan wegens bezwaren van de Nederlandse Mededingingsautoriteit, het tegenwoordige ACM.

Sinds 2017 is het bedrijf eigendom van het Zweedse investeringsfonds EQT. Dit investeringsfonds is ook eigenaar van Delta in zeeland. Per 1 augustus zijn beide bedrijven samengevoegd in één holding met de naam Delta Fiber Nederland. Beide merknamen zullen echter vooralsnog blijven bestaan.

Caiway levert zijn diensten via alle netwerken van CAIW en enkele andere netwerken die niet van CAIW zijn, zoals dat van REKAM.

Netwerk en diensten

  • Internet & TV
  • Internet via de kabel
  • Internet via glasvezel
  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app
  • Telefonie (vast bellen)

Overige gegevens

Postadres:
CAIW Diensten B.V.
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk

Opgericht: 1981
Aantal klanten: +/- 150.000

Caiway op Wikipedia

Vergelijk alle internet & TV providersVergelijken

Caiway opzeggen

Let op! Als je naar een andere provider overstapt met behoud van je mobiele nummer, zeg dan niet zelf je abonnement bij Caiway op! Als je dat wel doet loop je namelijk de kans dat je nummer verloren gaat.
Als je geen nummerbehoud wilt, dan moet je wel zelf het abonnement bij je huidige provider opzeggen. Neem hiervoor contact op met de Caiway klantenservice.